Se da startul distractiei in oraselul ”O inima de broscuta”

Duminica, 20 iulie, de la ora 16.00, în Parcul Expozitiei din Copou, Editura Adenium va invita la marea deschidere a Oraselului „O inima de Broscuta”. Dam startul distractiei si îi invitam atât pe cei mici, cât si pe cei mari sa intre într-o lume magica!

Spectacolul de teatru în aer liber, care da viata celor mai îndragite personaje din colectia de volume ”O inima de Broscuta”, este prilejul perfect sa faceti cunostinta cu prietenii care va vor fi alaturi toata vara! Ne energizam cu un mini-recital sustinut deAndrei Cerbu, finalist la concursul „Românii au talent” si dam frâu liber creativitatii la atelierele de face painting si workshop-urile Origami. Multa joaca, interactivitate, veselie, muzica si dans, concursuri cu jocurile copilariei („sotron”, „ata”), tombole cu premii-surpriza si Roata Norocului!

Între 21 iulie si 31 august,în fiecare zi, între orele 11.00-20.00, Oraselul „O inima de Broscuta” va asteapta cu portile deschise! Pentru toti copiii, în vacanta asta mare, un parc de distractii „tare”! Intrarea libera!

Editura Adenium sustine Iasul în cursa pentru obtinerea titlului „Iasi –Capitala Culturala Europeana 2021”, prin proiectul de amploare Oraselul „O inima de Broscuta”, acesta fiind cel mai mare proiect înscris în program.

INFO

www.adenium.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: