„Se caută voluntari – Fii alături de noi!“

recreeaza-te-prin-voluntariat-afis-iasi-2014Săptămâna Naţională a Voluntariatului (SNV) este un eveniment naţional la care pot participa persoanele entuziaste, responsabile, cu dorinţă de a învăţa lucruri noi, de a schimba ceva în comunitate, de a dărui semenilor din cunoştinţele lor.În acest an, Centrul Cultural Multifuncţional pentru Vârsta a Treia debutează în săptămâna 12–18 mai 2014, cu următoarele activităţi:

  • Voluntariat pentru seniori: Mandolina – instrument pentru suflet!

Testarea gratuită a persoanelor care vor să participe la cursurile de mandolină. Voluntarii seniorii vor selecta şi testa persoanele care au înclinaţii pentru acest instrument. Înscrierile se fac în perioada 8–15 mai 2014, între orele 10:00 – 12:00 sau la numărul de telefon 0743140567; selecţia va avea loc în perioada 16 – 17 mai.

  • „Se caută voluntari – Fii alături de noi!“

Căutăm voluntari dornici să se implice în activităţile şi atelierele de creaţie ale centrului, voluntari pentru interpretare artistică, respectiv pentru trupa de teatru şi ansamblul artistic (se caută corişti). Persoanele interesate vor avea ocazia să lucreze cu oameni din conducerea centrului, să se implice în organizarea şi moderarea de programe pentru comunitate: cursuri, campanii de informare, întâlniri cu scriitorii, concursuri, expoziţii, activităţi care vor avea loc în sala „Ana Aslan“.

  • Voluntari de toate vârstele în acţiune

Campanie de promovare a voluntariatului activ, dezbateri, prezentări pe teme de voluntariat în şcoli, licee, instituţii culturale, în perioada 15 – 16 mai, orele 13:00 – 15:00.

Oricine poate să devină voluntar şi să aducă o contribuţie cât de mică la lumea care ne înconjoară. Important este doar să îţi doreşti acest lucru!

 

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: