Se cauta cei mai curajosi “Juniori in afaceri” din Romania!

afis juniorii in afaceri

In perioada octombrie – decembrie, magazinele Diverta în parteneriat cu NextSteve Group realizeaza programul “Juniori in afaceri” – Turneu National de Educatie Financiara si Antreprenoriat destinat copiilor cu varsta cuprinsa intre 8 – 13 ani.

Juniori in afaceri” este un program ce dezvolta increderea in sine, abilitatile de comunicare si antreprenoriale ale copiilor prin jocuri si activitati interactive. Programul “Juniori in afaceri” se va desfasura la nivel national in urmatoarele orase:

Perioada Oras Locatie
13 – 14 octombrie Bacau Arena Mall
21 octombrie Bucuresti Baneasa Shopping City
27 – 28 octombrie Iasi Moldova Mall
3 – 4 noiembrie Oradea Lotus Center
24 – 25 noiembrie Cluj – Napoca Iulius Mall
1 – 2 decembrie Timisoara Iulius Mall
8 – 9 decembrie Craiova CC Mercur
15 – 16 decembrie Constanta City Park Mall

La Iasi evenimentul are loc pe 27 octombrie de la ora 10.00 si pe 28 octombrie de la ora 13.00. Intregul program “Juniori in afaceri” este impartit in 2 etape:

Etapa 1. Indrumati de un trainer, copiii realizeaza jocuri de creativitate si intervieveaza un antreprenor local de succes.

Etapa 2. Copiii vor fi impartiti in echipe si vor primi un buget supriza de bani reali pentru a realiza produse proprii pe care sa le vanda apoi in cadrul unui Targ cu vanzare de produse realizate de cei mici in Mall-urile din orasele mentionate. Pentru vanzarea produselor, copiii vor avea la dispozitie 1h, iar profitul obtinut de ei in urma vanzarii va fi impartit dupa cum urmeaza:

– 80% din profit este impartit in mod egal membrilor echipei.
– 20% din profit este donat catre un ONG local.

INSCRIERE SI BILETE

Inscrierea copiilor in program se realizeaza la numarul de telefon: 0746.042.033.

Biletul de participare este 100 lei/ participant (pentru orasele Bacau, Iasi, Oradea, Cluj – Napoca, Timisoara, Craiova, Constanta), iar 70 lei/ participant (pentru Bucuresti). In pretul biletului de participare sunt incluse: materiale de lucru, bugetul pentru creatia de produse si targ, gustari, diplome de participare, premii si cadouri. Dupa inscriere, parintii vor primi informatii referitoare la modul de plata al biletului de participare.

Numarul de participanti din fiecare oras este de 16 copii. Pana in prezent, programul “Juniori in afaceri” s-a desfasurat deja doua editii, in Bacau (luna iunie) si in Bucuresti (luna august).

Testimoniale “Juniori in afaceri”:
“La activitatea “Juniori in afaceri” am invatat lucruri noi. Am facut multe lucruri distractive si interesante. M-a incantat vizita domnului Budeanu. Mi-a placut jocul prin care am facut poncho-uri personalizate. Distractiv mi s-a parut si jocul de creativitate.” (Tudor, 12 ani)

“Mi-a placut sa aflu despre bani: cum trebuie economisiti, pe ce sa ii cheltuim si cum sa ii producem. Am invatat ca daca ai o dorinta si tii cu adevarat la ea, trebuie sa o pui in aplicare, iar ea se poate indeplini. Am invatat cum sa fac profit, ce sa cumpar si la ce pret sa il vand. Daca se va mai face programul, sigur voi mai veni.”

“Aceste două zile au fost cele mai frumoase şi aş vrea să se mai repete. M-am distrat foarte bine şi a fost o experienţă de neuitat.Nu pot spune că mi-a plăcut un joc mai mult decât celelalte, toate au fost foarte frumoase.Prima zi a fost foarte amuzantă iar a doua zi a fost mai obositoare decât mă asteptam.“

“Interviul cu domnul Budeanu a fost o lectie de viata, niciodata n-am auzit cu atata seriozitate spus adevarul despre investitiile facut intr-o anumita afacere. Cea mai importanta idee pe care am retinut-o a fost: Sa-ti doresti din tot sufletul sa reusesti. Am remarcat pe chipul tuturor interes si bucuria cunoasterii.“

“Mie mi-a placut ca m-am distrat si ca am castigat experienta in afaceri  si as sfatui orice copil sa se inscrie pentru ca este ceva minunat si foarte distractiv.” Isabella (10 ani)

“Ceea ce ma impresionat in primul rand pe mine, ca parinte: locatia – 10; trainerii -10 (mi-a placut modul cum au abordat “problemele” ivite in timpul prezentarilor); materialele primite si cadourile – 10. Impresiile fiul meu: I-a placut prezentarea si de prezentatori, in special sa faca cumparaturi si sa lucreze cu echipa. Si ar dori sa mai participe si la altfel de cursuri.” Clemi

DESPRE DIVERTA

Diverta, cel mai mare retailer de carte, papetarie, produse destinate timpului liber  si dezvoltarii personale este prezenta in piata inca din anul 1999. Conceptul unic de retail concentrat pe mix, diversitate si inovatie se regaseste in reteaua    nationala formata din 32 de magazine, in peste 20 de orase. Diverta  ofera clientilor sai interesante experiente de shopping prin acces la cele mai noi produse aparute pe piata de carte, media, jucarii, papetarie, cadouri, accesorii de calatorie si entertainment, zona IT.

DESPRE NEXTSTEVE GROUP

Programul “Juniori in afaceri” este creat de NextSteve Group, cea mai inovativa companie de programe educative pentru copii si familie. Fondatorii acesteia sunt Andrei Stefan si Claudia Suhov, premiati in luna mai cu titlul de “Compania Anului 2012” de catre Junior Achievement si BCR, si au reprezentat Romania la finala europeana “Europe Enterprise Challenge” din Skopje, Macedonia.

NextSteve Group ofera servicii de training, consultanta, cursuri, teste, evaluari psihologice si tabere pentru copii.

INFO

www.nextsteve.ro/evenimente

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: