Se canta la Palat!

Cea de-a X- a editie a Proiectului „Valori Culturale Românesti” se va desfăsura în perioada 1-3 noiembrie 2013, la Colegiul National „Mihai Eminescu” Iasi.  Evenimentul este organizat de Colegiul National „Mihai Eminescu” Iasi, Colegiul National de Artă „Octav Băncilă” Iasi si Complexul Muzeal National „Moldova” Iasi.

Proiectul îsi propune să pună în dialog elevii cu preocupări în domeniul istoriei si a religiei, interesati de cunoasterea civilizatiei si spiritualitătii românesti.

Programul manifestării cuprinde participarea tinerilor la dezbateri stiintifice si întâlniri cu personalităti ale vietii academice iesene, vizite la obiective culturale de interes national din Iasi si din împrejurimi, dar si competitii sportive.

În acest context, duminică, 3 noiembrie 2013, începând cu orele 16.00, Palatul „Alexandru Ioan Cuza” de la Ruginoasa va fi gazda spectacolului muzical-coregrafic „Se cântă la palat!”, sustinut de elevi ai Colegiului National de Artă „Octav Băncilă”, care vor încânta publicul cu momente de muzică clasică, dans spaniol, vals si un program de lăută renascentistă.

INFO

www.palatulculturii.ro/palatruginoasa.htm

 

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: