Se apropie Conferința Finanțare.ro Iași 2015

Finantare.ro

Înscrierile sunt în plină desfăşurare la Conferinţa Finanţare.ro Iaşi 2015, care va avea loc săptămâna viitoare, pe 4 februarie, la Camera de Comerţ si Industrie Iaşi. Aceasta este organizată de Arhipelago şi APEC, în parteneriat cu cu UK Trade & Investment, Bursa de Valori Bucureşti, ARIES, Camera de Comerţ Britanică Română, Camera de Comerţ şi Industrie Iaşi, Management Consulting Cluster şi Iconic.

Din ce în ce mai multe companii din IT şi alte sectoare se arată interesate să participe la evenimentul care promite să prezinte oportunităţi de finanţare. Aceste oportunităţi vin atât din partea Bursei de Valori Bucureşti, prin programul AeRo, cât şi din partea UK Trade and Investment, prin programele de sprijinire ale firmelor româneşti orientate spre extindere pe piaţa din Marea Britanie. Între cele doua secţiuni, cei prezenţi vor asista la o prezentare a Camerei de Comerţ Britanică Română, reprezentată de dl. CEO Richard Reese.

Pentru primul panel, Radu Limpede (Managing Partner, EU Advisory) şi Cristian Tudorescu (Managing Partner, Explore Asset Management) au acceptat să-l însoţească pe Bogdan Mugescu (Business Development Specialist, Bursa de Valori Bucureşti) în cadrul dezbaterii Descoperă-ţi potenţialul. O discuţie despre capital. În timpul acesteia, se vor analiza paşi de urmat şi informaţii necesare pentru o firmă care doreşte să obţină finanţare pe piaţa AeRo. Înaintea dezbaterii respective, va avea loc o prezentare realizată de Bogdan Mugescu, discurs care va pune participanţii la curent cu toate detaliile despre AeRo, noul sistem de tranzacţionare alternativă al Bursei de Valori Bucureşti. Programul AeRo este dedicat firmelor aflate la început de drum, start-up-urilor şi IMM-urilor, companii care nu îndeplinesc criteriile privind dimensiunea sau istoria pentru a fi listate pe piaţa reglementată.

În același timp, conferința îi va avea ca invitați pe reprezentanții UK Trade & Investment. Este vorba despre Tomas PTACEK, Investment Adviser, Terry MANKERTZ, Senior Sector Lead: Software, Creative and Media, Richard LEAVER, Dealmaker la UKTI Global Entrepreneur Programme (GEP) şi Krzysztof JEDZINIAK, Investment Director. Aceștia vor lua cuvântul în secțiunea a doua a evenimentului, care va avea subiectul Antreprenoriat în UK. Oportunități pentru IT și alte sectoare. Cei patru vor face o analiză de ansamblu a sectorului ICT (clustere, finanțări, outsourcing, incubatoare/acceleratoare, oportunități pentru start-upuri). De asemenea, vor povesti despre Global Entrepreneur Program, sistem condus de antreprenori experimentați care oferă suport companiilor străine aflate pe calea transformării în jucători globali. Nu în ultimul rând, cei prezenți vor afla modalitățile concrete de sprijin financiar furnizate de UKTI.

După încheierea conferinţei, reprezentanţii Bursei de Valori Bucureşti și UKTI vor participa la întâlniri private cu participanţii. Cei interesaţi să rezerve un loc în cadrul secţiunii de one-on-one meetings, o pot face prin trimiterea unui e-mail la evenimente@arhipelago.com.

INSCRIERE

Mai multe detalii despre Conferinţa Finanţare.ro Iaşi 2015, inclusiv agenda completă şi informaţii despre speakeri, pot fi găsite pe pagina oficială http://events.finantare.ro/. Taxa de participare este de 50 RON. Înscrierile se fac prin completarea formularului disponibil aici: http://goo.gl/GF58Z8.

Eveniment realizat cu sprijinul partenerilor: ARIES, UK Trade & Investment,  Bursa de Valori Bucureşti, British Romanian Chamber of Commerce, Camera de Comerţ şi Industrie Iaşi, Iaşi Management Consulting Cluster, Iconic, Autonom, Idilis, CTS Corner, Fundaţia Post Privatizare, Poliglotis, Risco, Tehnopolis, Ziarul de Iaşi, Iaşi Fun, Economic Zoom, Jurnalul de Afaceri, Finantare.ro, PlanDeAfacere.ro, Managementul-Proiectelor.ro, Intreprinzatori.ro, Meteo.ro.

INFO

Camera de Comert si Edustrie, Iasi

Bd. Carol 1, nr. 27

events.finantare.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: