Se aprind luminile de Craciun la Palas Mall

Și în acest an, ansamblul Palas s-a îmbrăcat în haine strălucitoare și a pregătit pentru clienții săi un decor desprins din povești și nenumărate surprize, pentru a aduce mai aproape bucuria sărbătorilor de iarnă. Ieșenii sunt așteptați duminică, 3 decembrie 2017, la evenimentul care marchează startul sezonului magic.

În luna cadourilor, clienții ansamblului Palas vor fi întâmpinați cu un decor de basm, care să îi poarte în „Țara Pinguinilor”. Startul sezonului va fi duminică, 3 decembrie, de la ora 18.30, în Atriumul Palas Mall, atunci când ieșenii sunt invitați să retrăiască fericirea copilăriei la vederea decorațiunilor și a bradului de Crăciun.

După aprinderea luminițelor, în compania Moșului, cei prezenți vor avea parte și de un cadou muzical special. Filarmonica de Stat „Moldova” Iași îi va încânta cu un concert extraordinar. Atmosfera de sărbătoare va fi completată cu melodii de sezon, interpretate de orchestra simfonică, sub bagheta dirijorului Radu Postăvaru, și de Corul academic „Gavriil Musicescu”, coordonat de dirijorul Doru Morariu.

Toată luna decembrie, cei care vor veni în ansamblul Palas vor avea parte de un tablou feeric, cu sute de mii de luminițe și decoraţiuni de poveste. Pentru că simbolul Crăciunului este pomul împodobit, în Atrium străjuiește un brad impozant, la baza căruia este reprodusă o secvență din „Țara Pinguinilor”. Personajele jucăușe sunt surprinse în diverse ipostaze haioase, iar cei mai năzdrăvani dintre ei se dau pe derdeluș, cântă și dansează, spre amuzamentul prichindeilor.

Tot în Atrium, cei mici, dar și cei mari, vor avea parte de o surpriză captivantă. Prin intermediul realității augmentate, vor ajunge într-un ținut de gheață. Pe un monitor de mari dimensiuni, se vor putea vedea pe un ghețar, alături de pinguini hazlii, foci jucăușe și un urs polar prietenos. Prietenii virtuali vor face giumbușlucuri, iar la final clienții vor primi o amintire frumoasă din călătoria lor. Fotografiile vor fi încărcate instant pe pagina de Facebook Palas. „Țara Pinguinilor” va putea fi vizitată prin realitatea augmentată în perioada 4 – 28 decembrie.

Brazi decorativi, sute de mii de luminițe, steluțe și scenete tematice completează decorul feeric din întreg ansamblul Palas. Și plimbările în parc vor fi deosebit de plăcute datorită arcadelor luminoase de pe aleile principale, dar şi zecilor de copaci şi stâlpilor îmbrăcaţi în beculeţe. Tot în parc vor putea fi admirate și globuri strălucitoare supradimensionate.

INFO

Palas Mall

Str. Palas 7A, Iasi

Web: www.palasmall.ro

FB: facebook.com/palasia

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: