Screening cardiovascular gratuit de Ziua Nationala a Inimii

cardio-arcadia

Arcadia marchează și în acest an Ziua Națională a Inimii, printr-un eveniment devenit tradiție în rețeaua de sănătate: acțiunea de screening cardiovascular gratuit „Ascultă-ţi inima!”.

Evenimentul se adresează persoanelor cu suferințe cardiovasculare sau cu risc cardiovascular crescut, cărora Arcadia le oferă șansa de a obține o evaluare a sănătății inimii. Totodată, evenimentul este deschis și persoanelor care își doresc să își verifice starea de sănătate în scop preventiv. „Ascultă-ţi inima!”, ediția a V-a se va desfășura sâmbătă, 16 mai și duminică, 17 mai, la Punctul de Prim-Ajutor Arcadia, din Palas Mall, între orele 11:00 – 20:00.

Toți vizitatorii standului Arcadia, amenajat  în fața Punctului de Prim-Ajutor vor beneficia în mod gratuit, de pulsoximetrii și măsurători ale tensiunii arteriale și vor primi informații detaliate despre pachetele de diagnostic și tratament disponibile la Arcadia, create special pentru cele mai frecvente acțiuni din această sferă medicală.

În interiorul Punctului de Prim-Ajutor, pacienții cu programare prealabilă vor avea acces gratuit la pachete ECG, ce includ: măsurători de tensiune arterială, pulsoximetrie, electrocardiografii (ECG) și consiliere asupra factorilor individuali de risc cardiovascular, din partea medicilor Arcadia, după următorul program:

Sâmbătă, 16 mai 2015

  • 12:00 – 14:00 –  dr.Viorica Dobreanu, medic primar Cardiologie;
  • 14:00 – 17:00  – dr. Alexandru Cozma, medic specialist Cardiologie și Medicină Internă;

Duminică, 17 mai 2015

  • 11:00 – 14:00 – dr. Ana Irina Niculescu, medic specialist Cardiologie
  • 14:00 – 17:00 – dr. Carmen Elena Pleșoianu, medic specialist Cardiologie;

Programarea pacienților pentru pachetele ECG se realizează prin intermediul serviciului Call Center – 0232 920, în limita a 60 de locuri. Fiecare persoană poate beneficia de o singură evaluare cardiologică în cadrul acțiunii.

Pacienții care beneficiază de screening cardiovascular în cadrul acțiunii „Ascultă-ţi inima!” pot primi cadou voucherul ECOCORD*, ce include o consultație cardiologică gratuită (pe baza biletului de trimitere de la medicul de familie) și 50% reducere la ecografia cardiacă, dacă se programează pe loc, la standul Arcadia, pentru serviciile medicale aferente voucherului.
*În limita a 60 de vouchere.

Ulterior, toți pacienții programați pe baza voucherului ECOCORD, care se prezintă la Spitalul Arcadia, vor avea acces la reduceri suplimentare – voucher PACHET DE EVALUARE CARDIOLOGICĂ, ce include:

  •   15% reducere pentru analize medicale de minimum 100 lei (excepție: analize de anatomie patologică și genetică);
  •  25% pentru monitorizare tensiune arterială ABPM (montare și interpretare);
  •  25% reducere pentru monitorizare ECG Holter (montare și interpretare);
  •  10% reducere pentru coronarografii.

Ajunsă la cea de-a cincea ediție, „Ascultă-ţi inima!” este o inițiativă de responsabilitate socială ce continuă linia acțiunilor coordonate de rețeaua de sănătate Arcadia din 2010 și până în prezent.

Spitalul de Cardiologie Intervențională Arcadia este cea mai mare unitate medicală privată din nord -estul României specializată în prevenția, diagnosticul și tratamentul bolilor cardiovasculare.
La Arcadia, pacienții pot beneficia de servicii complete de cardiologie generală, cardiologie intervențională și terapie intensivă coronarieni, prin intermediul unei echipe medicale de elită și în cele mai bune condiții de spitalizare.

INFO

Centrul Medical Arcadia Palas

Iasi, Str. Palas 5B, United Business Center 2, parter

www.arcadiamedical.ro

www.arcadia-palas.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: