Scoala TEACHING, o oportunitate de angajare pentru tinerii ieseni

Scoala TEACHING-afis

Vrei să te angajezi? Termini un liceu de profil tehnic si vrei să intri pe piata muncii? TEACHING te ajuta si îti vine în ajutor cu un proiect menit să ofere o alternativă CV-ului „fără experientă” al absolventului de liceu.

Asociatia Tehnica de Formare Profesionala „TEACH ING” îsi propune să contribuie la o mai bună absorbtie a fortei de muncă si, în special, a tinerilor. Scoala TEACHING este un proiect care se adresează tinerilor si este realizat în colaborare cu liceele si companiile cu profil tehnic din orasul Iasi.

Elevii care finalizează studiile liceale în această vară si intentionează să-si caute un loc de muncă au oportunitatea de a se înscrie la cursurile intensive ale Scolii TEACHING, iar la finalul acestora au sansa să se angajeze la una dintre companiile partenere.

Noutatea proiectului constă în strânsa colaborare între asociatie, elevi, scolile din care provin acestia si mediul de afaceri iesean. Practic, pentru a creste sansele de angajare ale tinerilor se va realiza un profil al candidatului asa cum si-l doresc firmele partenere. Acesta va fi folosit în selectia si instruirea tinerilor. La final, cei care dovedesc faptul că si-au însusit cunostintele teoretice si au deprins abilitătile practice cerute, vor fi angajati în companiile partenere.
Liceele tehnice s-au dovedit foarte receptive fată de proiect iar asociatia lucrează împreună cu acestea la promovarea întregii actiuni.

Cei care doresc să se înscrie o pot face în perioada 10 iunie – 19 iulie. Cursurile se desfăsoară între 5 si 23 august iar taxa de participare este de 55 de lei.

INFO

www.teach-ing.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: