Scoala muntelui. Atitudine la altitudine! / 2 noiembrie 2012-2 noiembrie 2013

Scoala muntelui. Atitudine la altitudine! - Afis

SCOALA MUNTELUI. ATITUDINE LA ALTITUDINE! isi va deschide portile pentru a 3-a oara vineri, 2 noiembrie 2012, la Teatru’ Fix incepând cu ora 18:30.

SCOALA MUNTELUI. ATITUDINE LA ALTITUDINE! este un proiect de educatie non-formala organizat de 360 DEGREE in colaborare cu Teatru’ Fix – Iasi, Salvamont Vatra Dornei si Facultatea de Chimie din cadrul Univ. „Al. I. Cuza” – Iasi. Acest proiect se va desfasura pe durata a 1 an calendaristic ce va cuprinde 12 cursuri teoretice cu durata a 2 ore, 10 aplicatii practice pe munte pentru testarea cunostintelor acumulate de catre cursanti, proiectii de fotografie si film montan, expozitii de fotografie montana.

Deschiderea si cursurile teoretice vor avea loc la TeatruFix – Iasi, Str. Cuza Voda, Nr. 10.

Invitati speciali la deschiderea evenimentului vor fi Ovidiu Rau (alpinist raw vegan) si Alin Totorean – expeditionar român (www.wildtrack.ro)

360 DEGREE

este o organizatie fara scop lucrativ, cu personalitate juridica, apolitica, infiintata in baza Hotarârii judecatoresti din data de 21.03.2011, si are sediul in sat Plaiul Sarului 52 A, Com. Saru Dornei, judetul Suceava.

In conformitate cu Statutul asociatiei, desfasoara in România activitati in domeniile turismului, protejarea mediului inconjurator si activitati educationale si are ca obiect de activitate principal valorificarea turismului din România, promovarea actiunilor menite sa intareasca dezvoltarea procesului educational, realizarea si sustinerea de proiecte privind imbunatatirea calitatii serviciilor sociale, turistice, culturale si artistice.

INFO

360 DEGREE

Plaiul Sarului 52A, Com. Saru Dornei, jud. Suceava 727518

Telefon: +40 741 157 492

Email: contact@360degree.ro

Web: www.360degree.ro

www.teatrufix.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: