Scoala incepe pe 21 august la Lidl

Cumpărarea rechizitelor este un moment de bucurie pentru copilul tău, dar un prilej de stres pentru tine? Alege înțelept și vino la Lidl, începând cu 21 august. Vei găsi aici toate produsele necesare, pentru a-l echipa pe cel mic de școală.

Pregătirea de școală începe întotdeauna cu achiziționarea caietelor. Asigură-te că refaci stocul pentru fiecare materie în parte și alege dintre caietele dictando sau de matematică (4,99 lei/5 buc) unul dintre cele 4 modele puse la dispoziție. Dacă știi că urmează un an mai complicat, poți opta pentru un bloc notes A5 de 160 file (3,99 lei/buc) sau unul A4 de 100 de file (4,99 lei/buc), suficient de mare pentru toate notițele copilului tău. Apoi, nu uita să pui în coș și folii protectoare pentru cărți (8,99 lei/set), menite să protejeze coperțile.

Pentru teme impecabile, este important să te orientezi către instrumente de scris de calitate. Setul de scris de la Lidl (9,99 lei/set) îți va oferi un stilou cu rezervă, un pix cu gel, un corector pentru cerneală și 9 rezerve de cerneală (6 albastru, 1 roz, 1 turcoaz și 1 violet). Și pentru că este normal să greșești atunci când înveți, echipează penarul celui mic cu un set de corectoare pentru cerneală (2,99 lei/set), pe care să le aibă oricând la îndemână.

Nu uita nici de ora de desen. Copilul tău va avea, cu siguranță, nevoie de un bloc de desen A3 (4,99 lei/buc) pentru toate ideile sale năstrușnice. Pune pe lista de cumpărături și un set de acuarele (11,99 lei/set), un set de creioane cerate (6,99 lei/set), un set de carioci cu vârf subțire și vârf gros (4,99 lei/set) sau un set de creioane colorate cu ascuțitoare (8,99 lei/set), pentru a-i da frâu liber creativității.

Începerea școlii nu înseamnă neapărat și finalul orelor de joacă. Cumpără, așadar, pentru cel mic plastilină, jocuri de construit sau culori solubile pentru pictat cu mâna (12,99 lei/set), jocurile și exercițiile pentru copii (8,99 lei/buc) sau seturile de construit (9,99 lei/set), pentru a-i oferi clipe de relaxare în pauza de la teme.

Scrie repede lista de cumpărături pentru școală și fă o vizită la Lidl începând cu 21 august, pentru cele mai haioase și practice rechizite!

MAGAZINE LIDL IASI

  • Adrese: Str. Tabacului 7A; Str. Niceman 2; Str. Vasile Lupu 78; Str. Pantelimon Halipa 3C; Bd. Chimiei 2A; Str. Nicolina 2A
  • Program: L-S 7.30 – 22.00 / D: 8.00-18.00

INFO

www.lidl.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: