Ateliere vesele de arte și științe la școala de Vară „Două Fetițe”

Școala de Vară „Două Fetițe”/ 1 iulie – 19 august/ afis iasiAsociația Două Fetițe deschide pentru perioada 1 iulie – 19 august 2013 Școala de Vară pentru toți copiii cu vârste cuprinse între 7 și 12 ani creativi și dornici să descopere arta modelării în lut, pe cei cu gândul la aprofundarea cunoștințelor de limbă engleză, pe cei ce caută ajutor la temele ‘mult prea lungi’ de vacanță și pe cei ce doresc excelență la concursurile și olimpiade școlare.

Prin programul gândit la Școala de Vară „Două Fetițe” se urmărește oferirea unei educații adecvate pentru o viață sănătoasă ce-i permite copilului să exploreze și să se joace învățând, încurajându-l să se manifeste spontan, liber și dezinhibat într-o atmosferă relaxată și prietenoasă. Prin artă dăm strălucire micului artist din fiecare și împreună lucrăm obiecte frumoase și totodată utile; învățam limba engleză interactiv și amuzant, înțelegem mai ușor noțiunile de baza sau le aprofundam pe cele deja știute. Totul e simplu și fun ca “good morning”! ; explorăm muzica și matematica prin metode simple, plăcute și mai important eficiente: matematica devine mai clară și mai accesibilă, iar muzica mai frumoasă și mai interesantă.

  • Programul Școlii de Vară este zilnic, de luni până vineri, între orele 10.00-16.00.

DESPRE ASOCIAȚIE

Asociația Două Fetițe, înființată în anul 2008, este o organizație neguvernamentală ce-și propune promovarea și sprijinirea excelenței în educație a copiilor și tinerilor, în special a celor cu disponibilități financiare reduse. Astfel, pentru atelierele de vară ne propunem și implicarea copiilor cu astfel de posibilități limitate dar cu rezultate deosebite la învățătură.

ÎNSCRIERI

Înscrierile se pot face la sediul din Str. Lascăr Catargiu nr. 22 (vezi harta), la numărul de telefon 0751 283 434 sau accesând www.douafetite.ro/scoaldevara

INFO

www.douafetite.ro/scoaldevara

https://twitter.com/douafetite

https://www.facebook.com/douafetite

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: