Scoala de vara la Bojdeuca

scoala-vara-bojdeuca

Revista „Glare”, Şcoala Voinicilor şi Muzeul Literaturii Române Iași organizează în perioada 29 iunie – 1 august 2015 „Răsfăţuri de vacanţă”, atelierele cu tematici diverse reunite în proiectul Şcoala de vară de la Bojdeucă. Proiectul face parte din strategia de pedagogie muzeală de la MLR Iași și îşi propune să vină în sprijinul copiilor care doresc să valorifice constructiv zilele de vacanţă.

Acţiunile vor avea loc la Bojdeuca lui Ion Creangă zilnic, în intervalul orar 9-12:00. La atelierele „Răsfăţuri de vacanţă” vor fi invitaţi traineri din mai multe domenii de activitate, iar copiii vor participa la ateliere de branding personal, public speaking, storytelling, comunicare, jurnalism, limbă engleză, handmade, de atitudine şi de teatru, nutriţie şi sănătate etc. La finalul fiecărei săptămâni va avea loc un mini-spectacol şi o mini-expoziţie, în care participanţii la ateliere vor demonstra cunoştinţele asimilate. Atelierele vor include şi jocuri în limba engleză.

PROGRAM

  • Luni – Ateliere de alungat teama, comunicare şi public speaking;
  • Marţi – Ziua artelor. Ateliere de construit mandale pentru copii;
  • Miercuri – Micii meşteri. Atelier de handmade;
  • Joi – Ateliere de alungat teama, comunicare şi public speaking;
  • Vineri – Ateliere de nutriţie/ecologie pentru copii.

Programul poate fi modificat şi în funcţie de solicitările participanţilor. Trainerii care vor susține atelierele sunt Maura Anghel (jurnalist), Iulia Cruţ (psiholog), Andreea Stavarachi (profesor de limba engleză şi franceză), Alice Ciobanu (foodblogger), alaturi de specialişti din domenii precum handmade, sport etc.

INSCRIERE

Taxa de înscriere este de 35 de lei/copil/atelier sau de 120 de lei/copil/săptămână. Pentru detalii și înscrieri: maura.anghel@gmail.com / pedagogiemuzeala.mlriasi@gmail.com sau la telefon: 0773.398.983.

INFO

Muzeul ”Ion Creanga” (Bojdeuca)

Strada Simion Bărnuţiu nr. 4, Iaşi

www.muzeulliteraturiiiasi.ro

PE ACEEASI TEMA:

Festivalul Național de Literatură pentru copii „Ion Creangă” Ediția a XI-a

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Noaptea Europeană a Muzeelor 2021 la MNLR Iași

Prêt-à-lutter la Art+Design și Borderline Art Space

Amfiteatrul Palas deschide stagiunea spectacolelor în aer liber

Cali in concert extraordinar la Iasi

Scrie un comentariu: