Scoala de Vara Iasi, 2015

scoala-de-vara-2015

Vara aceasta copii de la Scoala de Vara vor hoinari prin Iasul celor sapte coline in parteneriat cu cercetasii! Se pastreaza principiile Teoriei Inteligentelor Multiple si ne focusam pe dezvoltarea inteligentei naturaliste, a inteligentei interpersonale si intrapersonale, dar nu sunt neglijate celelalte. Jocurile vizual spatiale, de atentie, de logica, de planificare, exercitiile de oratorie, cantatul la chitara, jocurile de descifrare a codurilor si de orientare in natura, sunt gandite sa-i mentina activi pe copii, chiar de e vacanta, intr-un mod placut si antrenant.

Organizatorii au raspuns pozitiv solicitarilor parintilor si ca atare copii vor petrece 3 ore zilnic in natura, mancand fructe si legume, explorand mediul inconjurator, socializand, dezvoltand abilitati de lucru in echipa!

Noutati: Educatie financiara, Oratorie, Arta fotografica

Deplasarea se face cu mijloc de transport autorizat in fiecare dimineata. Intalnirea se face pe platoul din fata Iulius Mall pentru inviorare la 8.00 si apoi se pleaca in explorare pe racoare. In intervalul 11:00- 13:00 se revine  la ludoteca pentru Jocuri logice de de atentie, Mind Lab, exercitii oratorie, educatie financiara, limba engleza, stiinte.

Itinerarii orientative (pot suferi modificari in functie de conditiile meteo): Iulius Mall – Copou- Re-Mind Center; Iulius Mall – Breazu-Sorogari- Re-Mind Center; Iulius Mall – Galata-Cetatuia- Re-Mind Center Iulius Mall – Bucium-Repedea- Re-Mind Center; Iulius Mall – Bucium- Visani( pentru explorare iaz/ padure/ gradina/ livada/ vita de vie)- Re-Mind Center

INSCRIERE

Prețul integral al programului “Școala de vara Re-Mind Center” este de 350 lei/copil. Se acordă reduceri. Formularul de inscriere este disponibil AICI. Pentru informatii suplimentare si inscrieri scrieti pe rmindcenter@gmail.com sau la telefon 0756 072 233.

INFO

Re Mind Center

Iulius Mall Iasi

www.facebook.com/ReMindCenter

www.facebook.com/Scoala-de-Vara-Iasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: