Scoala de vara ”Doua fetite”

scoala_de_vara_doua_fetite

Asociatia Doua Fetite deschide pentru perioada 2 iulie – 17 august 2012 Scoala de Vara pentru toti copiii cu varste cuprinse intre 7 si 12 ani doritori sa-si aprofundeze cunostintele de limba engleza, pictura, design, cei ce cauta ajutor la lectiile de vacanta si pe copiii silitori cu gand de performanta la concursurile si olimpiadele scolare.

Prin programul gandit la Scoala de Vara „Doua Fetite” urmarim sa oferim educatia adecvata pentru o dezvoltare sanatoasa ce-i permite copilului sa exploreze si sa se joace, incurajandu-l sa se manifeste spontan, liber si dezinhibat intr-o atmosfera relaxanta si prietenoasa.

Invatam despre alimentatia sanatoasa, despre modalitatile de mentinere si imbunatatire a starii de sanatate, sa gandim pozitiv si responsabil fata de cei din jurul nostru si fata de propia persoana.

Rezolvam impreuna probleme de logica si perspicacitate, pregatim temele de vacanta si departe de calcule si formule aflam partea amuzanta si frumoasa a matematicii.

Desenam, pictam, ne jucam de-a designerii vestimentari, facem bratari si margele, curele si bretele colorate, creem sau accesorizam hainute potrivite personalitatii noastre.

Studiem limba engleza si prin activitati interactive cautam sa intelegem mai usor notiunile de baza sau sa aprofundam pe cele deja cunoscute. Citim, scriem, vorbim, ascultam, ne jucam si invatam.

INSCRIERI

Inscrierile se pot face la sediul nostru din Str. Lascar Catargiu nr. 37 sau telefonic la numarul 0751 283 434. Programul Scolii de Vara este zilnic, de luni pana vineri intre orele 10 – 16.

Asociatia Doua Fetite infiintata in anul 2008 este o organizatie neguvernamentala ce-si propune promovarea si sprijinirea excelentei in educatie a copiilor si tinerilor, in special a celor cu disponibilitati financiare reduse. Astfel pentru atelierele de vara ne propunem si implicarea copiilor cu astfel de posibilitati limitate dar cu rezultate deosebite la invatatura.

INFO

www.douafetite.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: