Scoala de Vara ”Academia Kids 2015”

Afis-A3-Academia-Kids_conv

Incepand cu 29 iunie parintii isi pot inscrie copilul in singurul program de vacanta din Iasi care imbina joaca, arta si stiinta. Programul Scolii de Vara Academia Kids 2015 se desfasoara in serii saptamanale( luni-vineri, in intervalul 9-13 sau 9-16) si se adreseaza copiilor de 6-9 ani.

In cadrul Scolii de Vara sunt disponibile urmatoarele programe:

  • RoboFun Adventure( include atelier de robotica si constructii cu piese Lego cu seturi speciale Lego, motoare si senzori. In fiecare zi lucram un nou proiect, activitatea fiind potrivita atat pentru baieti, cat si fete.
  • Adventure Camp– program de comunicare, socializare, expresivitate si arts&crafts

O parte din activitatile zilnice variate pentru ambele programe: ateliere de creatie cu tematici variate( tehnici de pictura, ceramica, lemn, olarit, noduri si impletituri decoratiuni, tehnici de decorare, confectionare de zmeie), atelier de dictie, atelier de gatit direct in bucataria restaurantului partener( pizza si placinte moldovenesti), experimente distractive, ateliere de meserii, efectuare teme de vacanta, micul architect, micul detectiv( orientare si drumetii in oras), atelier de prajituri sanatoase, atelier de nutritie, Tresure Hunt,  jocuri si miscare in aer liber, activitati cercetasesti, excursii saptamanale la ferme/ fabrici / Gradina Botanica/ parc.

INSCRIERE

Inscrieri si contact: 0748.425.714. Structura, tarife puteti regasi pe pagina: kids-garden.ro sau Facebook/Akademiakids

INFO

Centrul Educational Kids Garden

Bulevardul Socola 7( zona Podu Ros, langa Scoala nr 11), Iasi

Web: kids-garden.ro

FB: www.facebook.com/AkademiaKids

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: