Scoala de Iarna “Tineri de azi – Adultii de maine”

scoala-de-iarna

Școala de Iarnă “Tinerii de Azi – Adulții de Mâine” revine cu a doua ediție în perioada 5-11 februarie 2017 la Cabana Nora din loc. Rîu Sadului, jud. Sibiu.

Dacă dorești să îți faci peste 100 de prieteni, atunci esti așteptat la cea mai tare experiență a iernii! Tot ceea ce ai de facut este sa te inscrii AICI.

Te asteapta: 4 Training-uri –  Distorsiuni și bariere în comunicarea interpersonală; Public Speaking; Debate (Dezbatere); Managementul conflictelor și negociere /  4 Ateliere: Muzică; Teatru; Dans; Pantomimă.

Suplimentar vei mai avea parte de discuții libere cu invitați speciali, un munte de zăpadă, 100 de prieteni noi, 144 de ore de activități si invitați surpriză.

Asociația Generației de Azi a pregătit 72 de locuri pentru tinerii cu vârsta cuprinsă între 15 și 24 de ani. Participarea la această Școală de Iarnă se face achitând o taxă de participare în valoare de 475 de lei (reprezentând cazarea, prânzul și cina, transportul cu autocarul din Sibiu până în Rîu Sadului și retur, precum și diverse materiale logistice).

Această taxă se va achita în două tranșe: prima tranșă în valoare de 200 lei în maxim 10 zile calendaristice din momentul selectării; a doua tranșă în valoare de 275 lei până pe data de 22 ianuarie 2017.

Avansul sau plata taxei integrale nu se restituie dacă participantul din diferite motive nu mai poate ajunge la această Școală de Iarnă, iar locul nu este transmisibil. Pentru informații suplimentare, nu ezitați să contactați organizatorii la  contact.generatiadeazi@gmail.com

INFO

Scoala de Iarna

Cabana Nora

Str. Principala nr 278, 557205 Rîu Sadului, Sibiu

www.facebook.com/scoaladeiarnatineriideazi

PE ACEEASI TEMA:

Atelier de scriere creativă „DADA”

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Noaptea Europeană a Muzeelor 2021 la MNLR Iași

Prêt-à-lutter la Art+Design și Borderline Art Space

Amfiteatrul Palas deschide stagiunea spectacolelor în aer liber

Cali in concert extraordinar la Iasi

Scrie un comentariu: