”Scoala Altfel” – elevi din Ramnicu Sarat se intalnesc cu scriitori ieseni

afis-7-aprilie-2015

Sunteţi invitaţi marţi, 7 aprilie 2015, ora 10,30, la Biblioteca “Gheorghe Asachi” Iaşi (Sala de festivităţi), să participaţi la întâlnirea scriitorilor ieşeni (Horia Zilieru, Emilian Marcu, Mihai Batog Bujeniţă, Vasile Larco, Mihai Haivas, Mihai Caba, Gheorghe Bălăceanu, Eugen Deutsch) cu elevi de la Colegiul Naţional “Alexandru Vlahuţă” din Rîmnicul Sărat, coordonaţi de prof. Mioara Bahna şi prof. Guniţă Foarfecă, eveniment ce se desfăşoară în cadrul programului  “Școala altfel: Să știi mai multe, să fii mai bun!”

Vizita elevilor şi a cadrelor didactice de la Rîmnicul Sărat se întinde pe o durată de trei zile (6-8 aprilie 2015), timp în care vor vizita câteva muzee din cadrul Muzeului Literaturii Române, Parcul Copou, Gradina Botanică, Universitatea, mănăstiri etc.

Scopul acestui program este implicarea tuturor elevilor și a cadrelor didactice în activități care să răspundă intereselor și preocupărilor diverse ale elevilor, să pună în valoare talentele și capacitățile acestora în diferite domenii și să stimuleze participarea lor la acțiuni variate, în contexte nonformale.

Organizatori: Asociaţia Universul Prieteniei Iaşi şi Asociaţia Literară “Păstorel” Iaşi, în parteneriat cu Biblioteca Judeţeană “Gheorghe Asachi”.

INFO

Asociatia ”Universul prieteniei”
Telefon:  (004)0743571614
Web: www.universulprieteniei.org
FB: www.facebook.com/pages/Asociatia-Universul-Prieteniei

PE ACEEASI TEMA:

„Ce înseamnă apa pentru tine?” Concurs de desene/colaje și eseuri dedicat Zilei Mondiale a Apei

February’s Moonstruck – Ediția a V-a a Concursului de felicitări și scrisori de dragoste în limba engleză

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Romanian Creative Week: festival de modă, concerte și tabără muzicală, cinematografie și arte vizuale

Sneakerși în ediție limitată la GRID, noua locație din Palas

Expoziție inedită de construcții LEGO, la Iulius Mall Iași

VegFest Iași, 4-6 iunie 2021

Scrie un comentariu: