”Scoala Altfel” – elevi din Ramnicu Sarat se intalnesc cu scriitori ieseni

afis-7-aprilie-2015

Sunteţi invitaţi marţi, 7 aprilie 2015, ora 10,30, la Biblioteca “Gheorghe Asachi” Iaşi (Sala de festivităţi), să participaţi la întâlnirea scriitorilor ieşeni (Horia Zilieru, Emilian Marcu, Mihai Batog Bujeniţă, Vasile Larco, Mihai Haivas, Mihai Caba, Gheorghe Bălăceanu, Eugen Deutsch) cu elevi de la Colegiul Naţional “Alexandru Vlahuţă” din Rîmnicul Sărat, coordonaţi de prof. Mioara Bahna şi prof. Guniţă Foarfecă, eveniment ce se desfăşoară în cadrul programului  “Școala altfel: Să știi mai multe, să fii mai bun!”

Vizita elevilor şi a cadrelor didactice de la Rîmnicul Sărat se întinde pe o durată de trei zile (6-8 aprilie 2015), timp în care vor vizita câteva muzee din cadrul Muzeului Literaturii Române, Parcul Copou, Gradina Botanică, Universitatea, mănăstiri etc.

Scopul acestui program este implicarea tuturor elevilor și a cadrelor didactice în activități care să răspundă intereselor și preocupărilor diverse ale elevilor, să pună în valoare talentele și capacitățile acestora în diferite domenii și să stimuleze participarea lor la acțiuni variate, în contexte nonformale.

Organizatori: Asociaţia Universul Prieteniei Iaşi şi Asociaţia Literară “Păstorel” Iaşi, în parteneriat cu Biblioteca Judeţeană “Gheorghe Asachi”.

INFO

Asociatia ”Universul prieteniei”
Telefon:  (004)0743571614
Web: www.universulprieteniei.org
FB: www.facebook.com/pages/Asociatia-Universul-Prieteniei

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: