Școala Altfel 2018 la Enduro Ranch

În săptămâna cu „Școala Altfel”, grupurile de copii au intrare liberă la Enduro Ranch. Grădinițele, școlile, organizațiile de cercetași sau cluburile sportive pot programa ieșiri în natură pentru studiu, orientare, relaxare, în singurul parc off-road din Moldova.

Ce a pregatit Enduro Ranch pentru copii și însoțitori: parc natural cu spațiu generos, împrejmuit – atât pădure cât și open-space; parcare încăpătoare – inclusiv pentru autocare și autobuze; NATURĂ de primăvara; Rancheri care să vă arate (și să denumească) specii de plante, insecte și animale.

Ce nu veti gasi la Enduro Ranch in Saptamana Scoala Altfel :  motorsport off-road, chiar dacă asta se face de obicei la enduranch – cu altă ocazie, prin rezervări separate; “distracții” – ponei, wifi, chinezării de vânzare; gălăgie – chiar vor să auziți cum crește iarba; *materiale de promovare – învățați să descrieți, să povestiți, să vorbiți despre locurile unde mergeți, despre experiențele trăite.

Ei sunt suntem altfel până la capăt, de aceea nu ne potrivim cu toată lumea. Dați un semn dacă vreți natură pură și atât, pentru Programul Școala Altfel 2018.

UTILE

Sunați înainte de-a veni, pentru a stabili un interval orar convenabil. Rezervările persoanelor juridice și ale grupurilor organizate, pentru alte activități, au prioritate +40723680088.. Săptămâna 26 – 30 martie este “altfel” însă dacă școala sau grădinița voastră derulează Programul Școala Altfel 2018 în altă săptămână și vreți să veniți la noi, ne putem adapta.. Îmbrăcați-vă și încălțați-vă adecvat, luați-vă de mâncare și de băut dacă stați mai mult.

INFO

Enduro Ranch

Str. Ana Ipătescu nr. 8, Sat Pietrărie, Com. Bârnova, Iasi

www.facebook.com/enduranch

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: