Science Week si Art’s Week la Colegiul Negruzzi

Negruzziștii deschid luni, 15 aprilie 2019, orele 9:00, în amfiteatrul colegiului, seria activităților din săptămâna Școala Altfel.

Centrul de greutate al programului este reprezentat de cele două proiecte devenite parte din ethosul școlii – Science Week, ediția a XII-a (coordonatori: prof. Ioana Anton și elevii Mara Nedelcu, clasa a XI-a A, Călin Vameșu, clasa a XI-C) și Art’s Week, ediția a X-a (coordonatori: prof. Mihaela Știrbu și elevii Bianca Florescu, clasa a X-a A, Ioana Hanus, clasa a X-a A).

Elevilor li se va oferi din nou oportunitatea de a experimenta forme neconvenționale de aprofundare sau de descoperire a diverselor noțiuni de știință și artă, sub forma workshop-urilor, a sesiunilor experimentale, a atelierelor, a expozițiilor și a conferințelor susținute de către personalități din mediul academic.

Multe dintre activitățile propuse sunt rezultanta colaborării, la nivel instituțional, între Colegiul Național ,,C. Negruzzi’’ și Academia Română, Universitatea ,,Al. I. Cuza’’, Universitatea de Medicină și Farmacie ”Gr. T. Popa”, Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară ,,Ion Ionescu de la Brad’’, Universitatea Națională de Arte ,,G. Enescu’’, I.S.J. Iași, British Council, Teatrul ”Luceafărul”, Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională, Protecția Consumatorului.

Programul evenimentelor poate fi consultat pe adresa colegiulnegruzzi.ro sau pe paginile de Facebook ale proiectelor, Science Week 2019 și Art’s Week 2019.

INFO

colegiulnegruzzi.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: