Scarlet Aura – Lansare album ”Genesis of Time” | RocknRolla

Pe 18 Septembrie 2021, Scarlet Aura sustine in Iasi, la Rocknrolla, concertul de lansare al albumului Genesis Of Time, ultimul din cadrul trilogiei The Book Of Scarlet, precedat de Stormbreaker (2020) si Hot’n’Heavy (2019).

Acest final de trilogie a fost semnat cu Universal Romania in parteneriat cu Silver City Records. Scarlet Aura este trupa heavy metal românească ce abordeaza un concept pe placul fanului de metal dar si al intregii familii datorită compozițiilor, a vocii feminine puternice și a poveștii din spatele melodiilor, toate acestea combinate cu producția si sunetul modern ce oferă o nouă perspectivă, un acel ceva special și diferit mai ales prin ultima creatie, o trilogie conceptuală atât muzicală cât și literară. Scarlet Aura este cel mai bun proiect muzical metal cu voce feminina de export al României bucurând cu show-ul și cântecele puternice un public numeros din Europa de Vest și până in China.

Frumoasa poveste de dincolo de muzica revine faptului ca aceste trei albume de heavy metal autentic vin mana in mana cu cate un volum fantasy scrise de Aura Danciulescu. La locatia concertului puteti gasi albumele din trilogie dar si primul volum – Ignition.

Scarlet Aura sunt : Aura Danciulescu – Voce; Mihai “Myke D” Danciulescu – Chitara; Rene Nistor – Chitara bas; Matthias Klaus – Tobe.

BILETE

Bilete:: 30 lei – acces general

INFO

RocknRolla

Str. Grigore Ghica Voda 14, Iasi

www.facebook.com/rocknrolla.iasi

PE ACEEASI TEMA:

STANKER lanseaza ”Clarvăzători”

Concert extraordinar Ion Suruceanu | De ziua ta, femeie!

Rockvelion la RocknRolla

Concert EYEDROPS la Iași | Legend

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: