Scarlet Aura – Concert de lansare a albumului “Under My Skin”

Scarlet Aura sustine Turneul de lansare a noului album acustic “Under My Skin” si ajunge la Iasi pe data 18 iunie 2022, ora 19:00 in RocknRolla!

Din 22 Aprilie, data oficială de lansare a albumului acustic format din cele mai iubite melodii Scarlet Aura dar și din câteva coveruri printre care și Ya Svoboden, Scarlet Aura susține un turneu atat cu show-uri acustice dar și full electric in mai multe orașe atât din România cât și din afara țării! Va așteptam cu mic, cu mare la un spectacol special, de suflet!

Abumul acustic “Under My Skin” a fost inregistrat, mixat si masterizat in perioada Noiembrie 2021 – Martie 2022 in studioul SILVER City Studio de catre membrii trupei sub atenta îndrumare a producătorului de sunet și muzica Mihai “Myke D” Danciulescu. Acesta și-a dorit sa extinda interpretarea muzicii dar si sunetul Scarlet Aura, sa depășească limitele muzicale atinse de catre aceasta in ultimele albume cu scopul de a ajunge și in sufletele fanilor de gen atat prin simpla audiție dar mai ales prin susținerea evenimentelor live in condițiile pandemice. Finetea si soundul modern al melodiilor Scarlet Aura sub forma acustica vine si cu un parfum nostalgic din vremurile de început al Heavy metal-ului.

Scarlet Aura sunt : Aura Danciulescu – Voce, Mihai “Myke D” Danciulescu – Chitara, Rene Nistor – Chitara bas, Matthias Klaus – Tobe.

REZERVARE

Pret bilet: 40 lei. Pentru mai multe informații apelați 0756213284 după ora 15.

INFO

RocknRolla

Str. Grigore Ghica Voda 14, Iasi

www.facebook.com/rocknrolla.iasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: