SATRA BENZ – lansare Album O.S.O.D @Fever Club

satra benz-lansare album

Sunteti invitati joi, 24 martie 2016, de la ora 22:00, in Club Fever la concertul de lansare a albumului  O.S.O.D, semnat SATRA BENZ.

Satra B.E.N.Z. este trupa, sau dupa cum isi spun ei, brigada de rap cunoscuta pentru muzica lor diferita pentru publicul din Romania. Satra este formata din 5 artisti. Patru dintre ei sunt rapp-eri: Super ED, Killa Fonic, Nosfe si Keed. Ei se ocupa de versuri si interpretare, iar al cincelea, Lu-K Beats se ocupa cu productia muzicii facuta de Satra.

Killa Fonic este gangster-ul Satrei, afirmand acest lucru de cateva ori, golan si baiat rau de cartier, acesta aduce versuri de gansta rap unice. Super ED are un stil aparte, ciudat, plin de energie si cu o voce superba. Nosfe este cel mai matur din grup si arata asta prin versurile sale intelepte si stilul sau putin agresiv. Keed este rapper-ul cu constiinta al Satrei care niciodata nu ezita sa spuna ce are pe suflet si sa transmita mesaje sociale, politice si morale drept in fata, iar Lu-K Beats este geniul din spatele trupei, si cel mai cunoscut dintre acestia, care aduce  instrumentale unice si sonore pentru scena hip-hop romaneasca si apasa toate butoanele din spate ca totul sa mearga ca pe roate pentru Satra.

 O.$.O.D – adica  O Satra O Dragoste

INTRARE

Bilete: 20 lei (Biletele se pot cumpara doar in seara evenimentului, de la intrarea in club)

Ne rezervam dreptul de a ne selecta clientela. Don’t Drink And Drive!  Say no to drugs! – In cadrul evenimenului sunt INTERZISE consumul si vanzarea de stupefiante si/sau plante etnobotanice. Cei care nu respecta aceasta regula vor suporta consecintele legii (Cf. L339/2005 si L143/2000).

INFO

Fever Club

Adresa: Bd. Dimitrie Mangeron 49, Iasi

Web: www.feverclub.ro

FB: www.facebook.com/clubfeveriasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: