Sassy Soirée @Time Out

Vinerea aceasta, Time Out ne îmbie la un rendez-vous tandru cu vinurile preferate. Topim briza verii într-un pahar chic și îl potrivim cu tonurile apusurilor care ne răsfață pe terasă în arome răcoroase.

I se spune vinul conversației, iar noi am spune că e și al inspirației. În simfonia clinchetelor paharelor mândre purtărtoare de GRAMMA deschidem apetitul în compania preferată.

Eduard Draude ne balansează într-o stare de groove and spirit cu un live dj set cu muzică asezonată din genuri precum: funk, disco, jazz, electronică, indie pop, downtempo. Vibrăm împreună în buna dispoziție a miezului de vară.

Chef Victor ne răsfață cu alese preparate potrivite cu aromele coapte. Pairing-ul cu băuturile atent selecționate în meniul acestei seri ne răsfață papilele și potolesc poftele stârnite la ceas de seară.

Alintând toate simțurile pe parcursul călătoriei, scoatem curiozitatea la joacă și îi facem cunoștință cu spiritul explorator.

REZERVARE

Rezervări: 0740.133.133. Cin cin, sassy summer!

INFO

Time Out

Bulevardul Carol I nr. 4, Iasi

www.facebook.com/TimeOutIs

PE ACEEASI TEMA:

House of noir @Time Out

Jazzuette: Sandu Bantaș & Tudor Amarandei

La grande bellezza @Time Out

Black Glue-Later Beaches

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Expoziție Ana Adam curatoriată de Ami Barak la Borderline Art Space

Programul activităților recreative pentru ultima săptămână a Bibliotecii de vacanță „Fără școală, fără grădiniță, fără teme!”

IKEA a deschis un punct de colectare a comenzilor online în Iași

Concert Corul Marii Uniri | Turist în Iași. Acasă pentru cei plecați

Scrie un comentariu: