Sarbatori la Acaju

Ca în fiecare an în preajma sărbătorilor, Acaju are un program special în care deschide ușa prietenilor la ora 18:00 și închide la 02:00.

Pe 24 Decembrie sunteti aşteptati la un joc de Dirty Santa. Bring your presents, and you’re set for a good time! Nimeni nu pleacă cu mâna goală. Cei ghinionişti primesc un shot din partea casei – pentru mai mult noroc data viitoare! (găsiți regulile jocului la finalul descrierii).

Pe 25 decembrie 2017 buna dispoziție e alimentată de un Christmas Punch preparat de ai lor barmani iscusiți.

Iar pe 26 decembrie va adunati sa faceti schimb de povești crăciunești la gura sobei, va relaxati într-o atmosferă caldă și cu o companie plăcută.

Pentru Dirty Santa.
Regulile jocului sunt următoarele: Fiecare vine cu un cadou împachetat frumușel astfel încât să nu se poată ghici ce e înăuntru. Limita de cheltuială este de 30 de lei.

Prima etapă:
– Toate cadourile se pun la un loc;
– Se ia o pereche de zaruri și se dă la fiecare jucător pe rând să arunce. Primul care reușește să dea o dublă are prioritate în a-și alege un cadou din grămadă și iese din joc temporar până în etapa a2a.
– Când fiecare jucător are în fața lui un cadou se trece la următoarea etapă;

Etapa a doua (aici adevărata distracție începe)
– Se alege un număr de minute în funcție de numărul de oameni prezenți;
– Se seteaza un cronometru
– Începeti să dati din nou cu zarul, doar că de data aceasta de fiecare dată când dati dublă furati un cadou din fața unui jucător (cadou care la fel poate fi furat de altcineva). Doar în cazul unei duble de 6, cadoul pe care îl furi este al tău până la final. Se repetă acțiunea până când cronometrul spune stop.

La sfârșit, vine partea cea mai frumoasă, adică despachetati cadourile. Pentru cei mai puțin norocoși care pleacă acasă fără nimic, se ofera mici premii de consolare din partea barului.

INFO

Cafeneaua Acaju

Str. Sf. Sava 15, 700073, Iasi

Web: www.la-acaju.ro

FB:www.facebook.com/AcajuCafenea

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: