Sarbatoreste cumparaturile cu pana la 70% reducere la Palas Mall

Ești pasionat de cumpărături și iubești promoțiile? Palas îți aduce cele mai bune vești la început de an. Încă din primele zile ale lui 2018, brandurile tale preferate au dat startul sezonului reducerilor de iarnă și te așteaptă la shopping, cu oferte de până la 70%.

Dacă anul nou vine și cu dorința de a-ți îmbogăți garderoba cu piese în tendințe, atunci te poți bucura de promoții atractive în magazinele cu articole de îmbrăcăminte. Discounturi de până la 70% sunt la Brise și Laura Galic, iar Nissa, Camaïeu și Lee Cooper propun oferte de până la 60%. Prețuri înjumătățite afișează majoritatea brandurilor îndrăgite: Zara, Pull and Bear, Massimo Dutti, Stradivarius, Bershka, Oysho, H&M, C&A, Motivi, Colin`s, LC Waikiki, New Yorker, U.S. Polo Assn., Bigotti, Seroussi, Guara, Lavande, Poema, Levi’s, Nafi Dresscode, Passages și Emporio. Oferte sunt și la Guess, Liu Jo, Stefanel, Tom Tailor, D’s Damat, Louis Purple, Casa Wanda și la multe alte magazine cu ținute în trend. Promoții care ajung până la 70% se găsesc și la articolele Penti, iar ofertele continuă la Gatta, Jolidon și Triumph.

Dacă vrei să fii în pas cu moda și când vine vorba despre încălțăminte, găsești modele de sezon cu reduceri de până 70% la CCC, iar prețuri înjumătățite sunt la Humanic, Il Passo, Deichmann, Anna Cori și Ecco. Nu uita să treci pe la Benvenuti, Tezyo și Office Shoes, pentru a te bucura de oferte ispititoare.

Cei care vor să își petreacă timpul făcând mișcare pot alege articole sportive cu promoții de până la 50% de la Intersport și Hervis Sports sau cu discounturi motivante, de la Nike.

Dacă Moșul nu a ghicit ce bijuterii și accesorii îți dorești, acum te poți răsfăța cu piesele mult visate, care au promoții de până la 60% la Splendor, de până la 50% la Pandora, Oxette, Meli Melo și Kultho și de până la 30% la Swarovski.

Și magazinele specializate în produse cosmetice și parfumuri întâmpină noul an cu oferte de până la 50%. Poți alege articolele preferate de la Kiehl`s, Pupa Milano, Yves Rocher, Xpert Beauty, dar și din celelalte locații de profil.

Pentru cei care pun accent pe confortul casei, English Home are reduceri de până la 70%, iar prichindeii dornici de activități creative sunt întâmpinați la Autograf cu articole la prețuri mai mici cu până la 60%.

Vino în Palas Mall să te bucuri de sesiuni prelungite de shopping, în sezonul promoțiilor de iarnă! Lista completă a ofertelor este disponibilă pe site-ul www.palasmall.ro.

INFO

Palas Mall

Str. Palas 7A, Iasi

Web: www.palasmall.ro

FB: facebook.com/palasiasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Cuvinte cheie: , ,

Scrie un comentariu: