Sărbătoarea zâmbetului de copil la Iași

cover_facebook_zambet-in-dar_cover

Cu ocazia aniversării a 25 de ani de activitate, Organizația Salvați Copiii Iași desfășoară în perioada 17 septembrie – 10 noiembrie 2016 campania “Zâmbet în Dar” care cuprinde 25 de evenimente inedite, organizate alături de partenerii de suflet ai organizației, evenimente ce se vor încheia pe data de 10 Noiembrie 2016 cu o gală extraordinară gazduită la Grand Hotel Traian.

Salvați Copiii Iași a fost înființată în anul 1991 și activează în comunitatea ieșeană de 25 de ani, asigurând prin intermediul programelor și proiectelor dezvoltate, servicii pentru toti  copiii, în special pentru cei aflați în situații extreme de viață, pentru copiii afectați sau la risc de sărăcie, abuz, abandon, violenţă și viaţă pe stradă, pentru copiii care nu beneficiază de drepturile elementare (sănătate, educaţie, protecţie, etc.) prevăzute de lege.

Sunt peste 400.000 de copii doar în regiunea de Nord-Est a României care trăiesc cu mult sub standardele unui trai decent.Vorbim despre sărăcie extremă, despre copii care merg la culcare flămânzi, care nu au cu ce se îmbrăca pentru a merge la școală. În 25 de ani de activitate am reușit împreună cu partenerii și sponsorii care ne sunt aproape și pe care cu drag și recunoștință îi numim astăzi Dăruitori de Zâmbete, să ajutăm peste 100.000 de copii. Este doar începutul. Foarte mulți copii aflați în stuații dificile au încă nevoie de ajutorul nostru.” – Ioana Atasiei Președinte Salvați Copiii Iași.

În această toamnă Salvați Copiii Iași sărbătorește, împreună cu cei care au fost și sunt alături de organizație și de copii, prin 25 de evenimente caritabile minunate: evenimente sportive, evenimente dedicate familiei, ateliere de pictura, spectacole și multe alte surprize.

Campania se va lansa în weekendul 17-18 septembrie 2016 cu două evenimente speciale: „Roade de toamnă pentru zâmbet de copil” un eveniment organizat de AVISSO cu sprijinul CECCAR și a grupului ROTARY și “Dansăm, zâmbim, dăruim alături de Quasar” un eveniment dedicat eleganței, ritmului și energiei, oferit de tinerii talentați de la Quasar Dance cu sprijinul Palas Mall.

Urmează două luni de veselie, generozitate și zâmbete în dar, cu evenimente ingenioase și emoționante la care sunt așteptați cu drag toți cei care doresc să aducă un zâmbet pe chipurile copiilor care au nevoie de ajutor.

Fondurile colectate în cadrul campaniei vor fi folosite pentru a sprijini peste 100 de copii din regiunea de Nord-Est a României cu resurse de primă necesitate (încălțăminte, îmbrăcăminte, o masă caldă, rechizite), precum și cu servicii adecvate de asistență socială, educațională și psihoterapeutică. Toți cei care doresc să contribuie sunt așteptați la evenimentele campaniei “Zâmbet în Dar” sau direct la sediul organizației din Aleea Ion Simionescu nr. 6, Bl. I5, PT 15 Dacia, Iași.

Mulțumiri speciale: Iutta, Optica Medicală Vision for you, Palas Mall, Quasar Dance, Complex Comercial ERA Shopping Park Iași, ProBikeAddiction, Paul Chireac, Muzeul Național al Literaturii Român Iași – Casa Pogor, Grand Hotel Traian, Restaurant Traian, Grupul de firme Avisso, Atelier Celebro, Wiron, Cristi Grăunte, Coca Cola, Gramma Wines, Gustul Natural, Bianca Băitanu, Mia Michaela, Lomio Image, Kotanyi, Legume Aroneanu, Crama Rătesti, Iulius Meinl, Marius Rebegea, S.C. Cobyl S.R.L., S.C. Siorom S.R.L, S.C. Wine & Friends S.R.L., Zenna – Atelier de creație vestimentară, Sophia, Cabinet Stomatologic Denta Max, Ștefan Atârgovițoaie, Diana Petcu, Maria Luisa Andrici, Essenza Quartet, Tricorp Events, Amalia Georgescu Events, Junior Clinic

Mulțumiri partenerilor media: Ziarul de Iasi, Radio Hit, Viva FM, IasiFun, Radio Iasi, Iasi TV Life, Tele M, Zile și Nopți.

INFO

Organizația Salvați Copiii Iași

Aleea Ion Simionescu nr. 6, Bl. I5, PT 15 Dacia, Iași

salvaticopiii-iasi.ro

www.facebook.com/SalvatiCopiiiIasi

PE ACEEASI TEMA:
clovnii-spectacol-teatrul-luceafarul-iasi-foto

Spectacolul „Clovnii” | Teatrul Luceafarul Iasi

“Fata babei și fata moșneagului” | Teatrul Luceafarul

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Flavours Of Romania | Skin Resto-Bar

Cafea și praf de stele | Prăjitorul din Oz

Miss Universe România va purta la proba costum o rochie inspirată de portul Reginei Maria a României

Începe Sinestezia. 5 zile dedicate artelor la Iași

Scrie un comentariu: