Sărbătoarea Sfinţilor Arhangheli Mihail şi Gavril la Ateneul Tatarasi

 

Ateneul-tatarasi-iasi

Municipalitatea invită persoanele în vârstă să vină la Ateneul Tătăraşi, mâine, începând cu ora 13:00, pentru a participa la un spectacol cu muzică folclorică şi muzică uşoară şi la o tombolă cu premii.

Conform organizatorilor, evenimentul se adresează persoanelor înscrise la Biroul Per­soane Vârstnice din cadrul Direcţiei de Asistenţă Comunitară.

Instituţia a avut şi alte acţiuni luna aceasta destinate în mare parte tot persoanelor vârstnice. DAC a deschis două centre de servicii comunitare „Muşatini“ şi „Moara de Foc“. Primul a fost înfiin­ţat în cartierul Alexandru cel Bun, printr-un proiect desfăşurat în parte­neriat cu Parohia „Sfântul Nectarie“, iar cel de-al doilea se află în Păcurari şi a fost înfiinţat în parteneriat cu Parohia „Sfântul Mina“.

Ambele centre de servicii comunitare se adre­sează persoanelor singure, vârstnice şi familiilor aflate în situaţii de risc, numărul de beneficiari estimaţi fiind de aproximativ 500 de persoane. Direcţia de Asistenţă Comuinitară a mai anunţat că a deschis şi Clubul de pensionari „Nicolina“ situat în strada Carpaţi, numerele 13-15, care a fost amenajat într-un punct termic.

INFO

ATENEUL TĂTĂRAŞI

Str. ION CREANGĂ nr. 14 IAŞI, cod postal 700320

Telefon/ Fax: 0232 261 846,

E-mail: ateneutatarasi@yahoo.com

www.ateneutatarasi.ro

www.facebook.com/ateneultatarasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

”DAWN WAY” de Oleg Bogaev la CLUB CFR

„Muzica sferelor [Geometria secretă a picturii europene]”, a artistului vizual Cristian Ungureanu

Super show de animatie pentru copii, la Ateneul National iasi

BCU Iaşi lansează un concurs de fotografie cu premii în bani şi cărţi pentru cititorii săi

Scrie un comentariu: