Sărbătoarea Sfinţilor Arhangheli Mihail şi Gavril la Ateneul Tatarasi

 

Ateneul-tatarasi-iasi

Municipalitatea invită persoanele în vârstă să vină la Ateneul Tătăraşi, mâine, începând cu ora 13:00, pentru a participa la un spectacol cu muzică folclorică şi muzică uşoară şi la o tombolă cu premii.

Conform organizatorilor, evenimentul se adresează persoanelor înscrise la Biroul Per­soane Vârstnice din cadrul Direcţiei de Asistenţă Comunitară.

Instituţia a avut şi alte acţiuni luna aceasta destinate în mare parte tot persoanelor vârstnice. DAC a deschis două centre de servicii comunitare „Muşatini“ şi „Moara de Foc“. Primul a fost înfiin­ţat în cartierul Alexandru cel Bun, printr-un proiect desfăşurat în parte­neriat cu Parohia „Sfântul Nectarie“, iar cel de-al doilea se află în Păcurari şi a fost înfiinţat în parteneriat cu Parohia „Sfântul Mina“.

Ambele centre de servicii comunitare se adre­sează persoanelor singure, vârstnice şi familiilor aflate în situaţii de risc, numărul de beneficiari estimaţi fiind de aproximativ 500 de persoane. Direcţia de Asistenţă Comuinitară a mai anunţat că a deschis şi Clubul de pensionari „Nicolina“ situat în strada Carpaţi, numerele 13-15, care a fost amenajat într-un punct termic.

INFO

ATENEUL TĂTĂRAŞI

Str. ION CREANGĂ nr. 14 IAŞI, cod postal 700320

Telefon/ Fax: 0232 261 846,

E-mail: ateneutatarasi@yahoo.com

www.ateneutatarasi.ro

www.facebook.com/ateneultatarasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: