Sarbatoarea Recunostintei la Little Texas

ziua-recunostintei

Ziua Recunostinței, una dintre cele mai importante sărbători americane, este un bun prilej de a sărbători în familie, cu cei dragi și de a fi recunoscător pentru bucuriile vieții. Joi, 27 noiembrie, la Little Texas te așteaptă gazde primitoare, care au pregătit pentru cei ce le trec pragul un décor de toamnă special, în culori vibrante, o atmosferă caldă și un meniu american tradițional cu preparate savuroase.

Curcan umplut, gătit la cuptor, cartofi dulci cu nuci Pecan, morcovi glazurați și deliciosul sos de merișoare sunt cateva dintre preparatele gătite pentru o masă îmbelșugată. Plăcinta savuroasă de dovleac, plăcinta de mere cu parfum amețitor de scorțișoară și plăcinta cu cireșe vor întregi ospățul.

Preparatele din meniul special sunt disponibile pentru a fi comandate separat sau poți alege Thanksgiving Dinner la prețul de 65 de lei/persoană. Cina include savuroasa friptură de curcan, două garnituri tradiționale la alegere, sos special, o porție de plăcintă de dovleac și un pahar de vin. În plus, vei avea parte de Turkey Carving Live, maestrul bucătar te va servi cu savuroasa friptură de curcan proaspăt porționată la cerere.

Special pentru cei mici, în meniul de Ziua Recunoștinței, este inclus și „mini turkey”, un coquelet delicios gătit la cuptor, cu garnitură gustoasă de baby carrots glazurați.

Începând cu ora 18.30 ești așteptat și cu momente de muzică live, susținute de Glitter Girls – Sax Smooth Jazz.

REZERVARE

Informatii si rezervari la 0232/272 545 sau AICI

INFO

Little Texas

Stradela Moara de Vant nr. 31-33

GPS: +47° 10′ 29.5818″; +27° 35′ 53.721″

Tel: +40.232.272545

Fax: +40.232.272545

E-mail: receptie@littletexas.ro

www.littletexas.ro

facebook.com/pages/Little-Texas-Iasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: