Sarbatoarea Muzicii 2017, in Gradina Palas

 

Vă aşteptăm pe toţi în Parcul Palas, miercuri, 21 iunie, începând cu ora 18.00, la o nouă ediţie din Sărbătoarea Muzicii !

Sub umbrela Note francofone colorate, Institutul Francez readuce la Iaşi Sărbătoarea Muzicii, eveniment care se desfăşoară simultan pe cele cinci continente, în 85 de ţări. Cea de-a 36-a ediţie îşi aşteaptă publicul în Parcul Palas miercuri, 21 iunie, începând cu ora 18.00, pentru o seară muzicală în care ne vom bucura împreună de acorduri de blues, rock’n’roll, rock alternativ şi muzică pop, toate acestea în limba franceză!

Intrarea liberă!

Un spectacol în două părţi

1. Focus: Overflow
O primă parte îi va avea drept invitaţi pe tinerii din trupa Overflow, binecunoscută în spaţiul muzical ieşean, dar şi pe plan naţional. Conceptul muzical al tinerilor de la Overflow îmbină mai multe stiluri de muzică, printre care: blues, rock’n’roll și rock alternativ. De asemenea, dinamica trupei se bazează pe ideea că „Armonia dintre membri, cunoașterea muzicii sunt esențiale pentru ca o trupă să funcționeze perfect”, un motto pe care l-am plasat cu uşurinţă pe carta europeană Fête de la musique, fiind în desăvârşită consonanţă cu ideea generală a evenimentului. Trupa este alcătuită din Matei Iancu (voce şi chitară), George Moloci (chitară solo), Maria Istrate (backing vocal și chitara bass), Ariadna Munteanu (clape), Miruna Coman (tobe).

2. Muzică şi baloane Bleu blanc rouge
Cea de-a doua parte va fi o petrecere cu baloane în culorile steagului Franţei, în cadrul căreia vor cânta în franceză elevi din diverse licee din judeţul Iaşi, laureaţi ai unor concursuri de muzică naţionale şi internaţionale.

INFO

Institutul Francez Iasi

Bd. Carol I, nr. 26, Iasi

Web: www.institutfrancais.ro

FB: www.facebook.com/Institut-francais-Iasi

Tel.: 0232 267 637 sau 0769 056 203

E-mail: equipe.iasi@institutfrancais.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: