Sărbătoarea Floriilor îi pune în mişcare pe ieşeni

semimaraton-iasi

Mai sunt cateva săptămâni până de Florii, când va avea loc a doua ediţie a evenimentului Semimaraton Iaşi. Anul trecut, fiecare dintre noi a alergat pentru a oferi o nouă şansă la educaţie copiilor de excepţie înscrişi în programul Fundaţiei Proruralis.

La finele primei ediţii, Semimaraton Iaşi a oferit 10 burse de studiu pentru un şcolar. Anul acesta, alături de “campionii Proruralis”, se alătură cauzelor competiţiei şi Asociația Salvați Copiii în demersul său de a ajuta copii cu situații precare, ce provin din familii lipsite de posibilități materiale.

Dacă îţi place să alergi, dacă ai prieteni cu care vrei să participi în oricare din cele trei curse ale Semimaratonului Iaşi, accesează www.semimaratoniasi.ro şi înscrie-te! Poţi alerga în cursa populară de 2,5 kilometri, te poţi înscrie pentru cross-ul de 10,7 kilometri sau îţi poţi încerca puterile în competiţia de semimaraton de 21,095 kilometri, singur sau în ştafetă de 4 x 5,28 kilometri.

Cursele vor avea linia de start şi de sosire în faţa Palatului Culturii, cu o zi înainte de deschiderea oficială a simbolului oraşului nostru, pe data de 24 aprilie, începând cu ora 9.00.

Competiţia sportivă este organizată de Rotary Club Iaşi Copou în parteneriat cu Ro Club Maraton şi beneficiază de spijinul Primăriei Municipiului Iaşi şi a Inspectoratului Şcolar Judeţean Iaşi. Partenerii caritabili ai evenimentului sunt: Rotary Club Iaşi, Rotary Club Iaşi 2000 şi Rotary Club Curtea Domnească. Sponsor Gold: Intersport. Parteneri media: Ziarul de Iaşi, Magic FM şi Wink.

Fiecare kilometru alergat la Semimaratonul Iaşi poate însemna o nouă şansă pentru un copil aflat în dificultate.

INSCRIERE

Pentru informaţii, înscriere în competiţie sau donaţii accesaţi www.semimaratoniasi.ro sau
www.facebook.com/semimaratoniasi.

INFO

www.semimaratoniasi.ro

www.facebook.com/semimaratoniasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: