“Sarbatoarea filmului romanesc”, la Cinema Victoria

mercy-street-strafa-sperantei

Cinematograful “Victoria” marcheaza Ziua Nationala a Romaniei printr-un program special de proiectii. Cinefilii ieseni vor avea prilejul sa urmareasca patru dintre cele mai bune filme romanesti lansate in ultima perioada. La Multi Ani, Romania!

MERCY STREET – STRADA SPERANȚEI” – După patru ani de investiţii şi muncă susţinută, compania de producţie Opal Production a finalizat primul lungmetraj 3D realizat în România cu o tehnică de animaţie stereoscopică 100% autohtonă.  Lorenz, un băiat de 10 ani, descoperă un pasaj secret spre o lume secretă, care îl va duce într-o mare aventură cu scopul de a salva muzica lumii.

  • ora 13:00

ILEGITIM” – Singurul lungmetraj românesc prezent la  Festivalul Internațional de Film de la Berlin și premiat cu Premiul Confederației Internaționale a Cinematografelor de Artă, a fost primit cu aplauze furtunoase din partea publicului și cronici laudative din partea jurnaliștilor internaționali. Unul dintre cele mai provocatoare filme românești din ultimii ani spune povestea a doi frați și iubirea lor ilegitimă.

  • ora 15:00

AFACEREA EST”  –  Filmul în care joacă numeroşi actori de la Naţionalul ieşean sau actori foarte cunoscuţi din Moldova este succesul cinematografic al acestei toamne ! Ion Săpdaru, Constantin Pușcașu, Daniel Busuioc, Anne Marie Chertic, Valeriu Andriuţă, împreună cu regizorul Igor Cobileanski, reuşesc, într-o notă optimistă şi cu mult umor, să trateze sarcasmul şi absurditatea la care te supune, uneori, viaţa.

  • ora 17:30

POVESTE DE DRAGOSTE” – Acest adevărat ”Love story” național continuă să atragă ”magnetic” publicul în sălile de spectacol ! O poveste de dragoste, tratată delicat şi romantic: e vremea sărbătorilor de iarnă iar viața îți poate oferi cadourile pe care ești suficient de puternic să le primești. Rămâne întrebarea: învinge dragostea întotdeauna, sau…?

  • ora 19:30

INFO

CINEMA VICTORIA

Piaţa Unirii, Nr. 5, Iasi

Telefon: 0232 268 012

Număr săli: 1; Capacitate: 902; Sunet: Dolby Stereo

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: