“Sarbatoarea filmului romanesc”, la Cinema Victoria

mercy-street-strafa-sperantei

Cinematograful “Victoria” marcheaza Ziua Nationala a Romaniei printr-un program special de proiectii. Cinefilii ieseni vor avea prilejul sa urmareasca patru dintre cele mai bune filme romanesti lansate in ultima perioada. La Multi Ani, Romania!

MERCY STREET – STRADA SPERANȚEI” – După patru ani de investiţii şi muncă susţinută, compania de producţie Opal Production a finalizat primul lungmetraj 3D realizat în România cu o tehnică de animaţie stereoscopică 100% autohtonă.  Lorenz, un băiat de 10 ani, descoperă un pasaj secret spre o lume secretă, care îl va duce într-o mare aventură cu scopul de a salva muzica lumii.

  • ora 13:00

ILEGITIM” – Singurul lungmetraj românesc prezent la  Festivalul Internațional de Film de la Berlin și premiat cu Premiul Confederației Internaționale a Cinematografelor de Artă, a fost primit cu aplauze furtunoase din partea publicului și cronici laudative din partea jurnaliștilor internaționali. Unul dintre cele mai provocatoare filme românești din ultimii ani spune povestea a doi frați și iubirea lor ilegitimă.

  • ora 15:00

AFACEREA EST”  –  Filmul în care joacă numeroşi actori de la Naţionalul ieşean sau actori foarte cunoscuţi din Moldova este succesul cinematografic al acestei toamne ! Ion Săpdaru, Constantin Pușcașu, Daniel Busuioc, Anne Marie Chertic, Valeriu Andriuţă, împreună cu regizorul Igor Cobileanski, reuşesc, într-o notă optimistă şi cu mult umor, să trateze sarcasmul şi absurditatea la care te supune, uneori, viaţa.

  • ora 17:30

POVESTE DE DRAGOSTE” – Acest adevărat ”Love story” național continuă să atragă ”magnetic” publicul în sălile de spectacol ! O poveste de dragoste, tratată delicat şi romantic: e vremea sărbătorilor de iarnă iar viața îți poate oferi cadourile pe care ești suficient de puternic să le primești. Rămâne întrebarea: învinge dragostea întotdeauna, sau…?

  • ora 19:30

INFO

CINEMA VICTORIA

Piaţa Unirii, Nr. 5, Iasi

Telefon: 0232 268 012

Număr săli: 1; Capacitate: 902; Sunet: Dolby Stereo

PE ACEEASI TEMA:

Program Cinema Victoria: 25-31 august 2017

Program Cinema Victoria: 13-19 octombrie 2017

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Bucurie in Palatul Copiilor Iasi

Recrutori din toată Europa la târgul de joburi Careers in White din Iași

Recital de pian Andreas Iliuță

Concert JASSY JAZZ ORCHESTRA la Palatul Culturii

Scrie un comentariu: