Târgul “Sărbătoarea Dulceții la Golia” 2013

targul-sarbatoarea-dulcetii-la-golia-sarbatorile-iasului-2013-afisAsociația „Centrul de Promovare Turistică” – Iași, organizează în perioada 11-15 octombrie 2013, a treia ediție a târgului cu produse de toamnă „Sărbătoarea Dulceții la GOLIA”. Târgul este organizat în parcarea din fața Mănăstirii Golia-zona Tg.Cucu și este deschis publicului în intervalul orar 10.00-19.00. 

Târgul reunește peste 25 de comercianți, atât din zona Moldovei (jud.Iași, Neamț, Bacău, Suceava, Vrancea) cât și din județele Prahova, Sibiu și Constanța. Timp de cinci zile, ieșenii si pelerinii vor avea ocazia să achiziționeze dulceață, zacuscă, miere de albine, șerbet, compoturi, gemuri, dar și preparate din carne și brânză, cașcaval, produse de patiserie, fructe și legume proaspete.

Duminică 13 octombrie va avea loc competiția tradițională care va stabili Dulceața de la Golia 2013.Comercianții de dulceață din cadrul târgului vor participa cu un sortiment de dulceață la alegere.Juriul concursului Dulceața de la GOLIA va fi format din reprezentanți ai autorităților locale (Dl.Prefect Romeo Olteanu și Dl.Viceprimar Mihai Chirica) și ai presei.Concursul va avea loc la ora 12 , câștigătorii vor primi diplome și premii din partea organizatorilor.Premiile constau în icoane achiziționate de către organizatori de la Mănăstirea Golia.

Tot duminică la ora 16 în fața Mănăstirii Golia va avea loc un spectacol folcloric cu durata de cca 1 oră și jumătate susținut de un ansamblu de muzică populară și un ansamblu de dansuri populare de la Școala Populară de Arte „Titel Popovici” Iași.

Asociația „Centrul de Promovare Turistică” Iași a fost înființată în cadrul Proiectului „Reabilitarea si dezvoltarea turistică a ansamblului monument istoric Mănăstirea Golia” și își propune promovarea obiectivelor turistice din județul Iași în vederea realizării si dezvoltării unui turism sustenabil.

VEZI PROGRAMUL COMPLET DE LA SĂRBĂTORILE IAȘULUI 2013:

INFO

Director Asociația “Centrul de Promovare Turistică” Iași

E-mail: office@iasi-info.ro

www.iasi-info.ro0332/408.548, 0743/899.218

 

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: