Sarbatoarea Diasporei 2017

Eveniment cultural educativ Kasta Morrely Kids: IAȘI, ORAȘ AL VALORILOR CULTURALE, un spectacol traditional romanesc dedicat iesenilor din afara granitelor Romaniei.

La mijlocul lunii august, Primăria Municipiului Iaşi organizeaza o serie de manifestări dedicate Zilei Diasporei (15 august). În zilele de 15 și 16 august, în Iași vor avea loc mai multe evenimente în care vor fi implicați ieșeni din afara granițelor României.

Sărbătoarea Diasporei începe marți, 15 august, cu participarea la slujba religioasă săvârșită cu ocazia sărbătorii Adormirii Maicii Domnului, la Catedrala Mitropolitană, și vizitarea Muzeului Mitropolitan. Va urma conferința RePatriot, eveniment care va avea loc de la ora 15.00, în Sala Voievozilor din cadrul Palatului Culturii.

Seria evenimentelor se va încheia miercuri 16 august cu o sesiune de concluzii, eveniment care va avea loc în Sala „Vasile Pogor” a Primăriei Municipiului Iași, ulterior fiind programat și un spectacol tradițional românesc, organizat de Asociația Eurodemos si Kasta Morrely.

Este al doilea an când Primăria Municipiului Iași organizează manifestări dedicate ieșenilor din diaspora.

INFO

Facebook Event

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Halloween Escape Party | Master Escape

No Exi(s)t – spectacol de teatru / performance | Teatrul din Stejar

Baby Elvis | Fresh @The Trumpets

Atelier Spre 4 | Art+Design

Scrie un comentariu: