Sarbatoarea “Cotnari, primul vin al anului”

afisul-Festivalului

PRIMĂRIA localității COTNARI și SC COTNARI SA, județul Iași, organizează a treia ediție a festivalului concurs de interpretare a cântecului popular românesc: COTNARI-PRIMUL VIN AL ANULUI, în data de 5 octombrie 2014, începând cu orele 11:00, pe Dealul Cătălina, localitatea Cotnari, județ Iași. Concursul incepe de la ora 11:00 iar sarbatoarea de la ora 12:30.

Festivalul-concurs „COTNARI-PRIMUL VIN AL ANULUI”, se va desfășura în ziua de duminică, 5 octombrie, pe Dealul CĂTĂLINA, localitatea COTNARI, începând cu ora 11:00. Distribuția în concurs a participanților se va realiza prin tragere la sorți iar timpul alocat fiecărui concurent este de 5-7 minute. In cadrul concursului, participanții vor prezenta o doină sau baladă și o melodie din cântecul – propriu-zis cu acompaniament asigurat de Ansamblul Ciprian Porumbescu-Suceava. Premierea concurenților va avea loc în aceeași zi, la sfârșitul spectacolului iar evoluția participanților în cadrul festivalului va fi urmărită și apreciată de un juriu alcătuit de specialiști în domeniu; PREMIILE CONCURSULUI: LOCUL 1 -3000 LEI; LOCUL 2 -2000 LEI; LOCUL 3 -1000 LEI.

PROGRAM SARBATOARE

programul-Festivalului

INFO

www.cotnari.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Discuţie despre lucrarea ”Banner” (de Dan Acostioaei) cu Dan Acostioaei şi Nebojša Milikić, moderată de către Vahida Ramujkić.

Russian Cossack State Dance Company, cea mai buna companie ruseasca din lume vine la Iasi

Seara de film german: Herta Müller – Alfabetul fricii(2015, 56 min)

Artisti romani participa la Designblok – Prague Design and Fashion Week 2017

Scrie un comentariu: