Sapte coline pe doua roti

Asociatia Mai Bine invita publicul larg la o serie de activitati dedicate sustinerii si promovarii mersului pe bicicleta si a cicloturismului, ce vor avea loc in perioada 25-28 mai 2011, in cadrul proiectului Sapte coline pe doua roti.

Miercuri, 25 mai, ora 18, la Centrul de Informare Turistica, iesenii vor avea ocazia de a viziona filmul documentar „Cicloturismul in Romania”, partea I si vor avea ocazia sa discute cu realizatorul filmului George Culda, alias GeoBateSaua, renumit la nivel national in cercurile de profil pentru implicarea sa in demersuri de promovare a bicicletei si pentru rezultatele foarte vizibile in acest sens in capitala.

O alta activitate la care este asteptat publicul iesean este Masa Rotunda “Dezvoltarea infrastructurii pentru biciclete la Iasi” care va avea loc joi in aceeasi locatie de la ora 11. Scopul acestei mese rotunde este facilitarea discutiilor intre actorii principali de pe planul local care pot contribui in mod semnificativ la dezvoltarea si promovarea deplasarii pe bicicleta la Iasi. Vor participa autoritati publice locale, membri ai societatii civile implicati in sprijinirea si promovarea deplasarii cu bicicleta la Iasi si George Culda, in calitate de Vicepresedinte al Federatiei Biciclistilor din Romania si Presedintele Asociatiei „Bate Saua sa Priceapa Iapa”. Printre invitati se vor numara reprezentanti ai Primariei Iasi, Inspectoratului de Politie Iasi, Agentiei pentru Protectia Mediului Iasi, reprezentanti locali si nationali ai ONG-urilor de profil care vor stabili ca finalitate a actiunii o lista rezumativa cu propuneri pentru dezvoltarea infrastructurii locale.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: