Saptamina Sportului Studentesc (FOTO)

Joi, 24 mai 2012, ora 11.00, Terenul de sport al Facultatii de Educatie Fizica si Sport din cadrul Universitatii ”Alexandru Ioan Cuza” din Iasi a fost asaltat de numerosi sportivi ce desfasurau cu patos activitati ca streetball, volei, fotbal sau culturism.

Saptamina Sportului Studentesc1

Desi agitatia si atmosfera competitiva domina intregul loc, placerea de a face sport si de a demonstra in fata numerosilor spectatori performantele si calitatile sportive pe care ar trebui sa le detina orice sportiv adevarat reiesea din pasiunea si forta cu care acestia jucau, ignorand orice urma de oboseala.

Saptamina Sportului Studentesc2

Streetball-ul, varianta ”de strada” a baschetului s-a desfasurat in mai multe reprize intre cele mai bune echipe de cate 5 jucatori. In meciul dintre echipele Poli si Camarazi, invingatoare a iesit echipa Poli, cu un scor de 15 la 10.

Saptamina Sportului Studentesc3

”Mens sana in corpore sano!” Aceasta este explicatia simpla a  unui student sportiv ce acorda spre final un interviu televiziunii, prin care ne indeamna cu incredere sa facem cat mai mult sport. Tocmai acest lucru doreste sa promoveze si Facultatea de Educatie Fizica si Sport, organizatorul intregului eveniment, ce are ca scop incurajarea unui mod de viata sanatos si, in acelasi timp, constientizarea faptului ca sportul este o parte fireasca din viata noastra care ne ajuta sa ne dezvoltam personalitatea si aptitudinile.

Saptamina Sportului Studentesc4

Acest eveniment reprezinta un cadru optim pentru promovarea si dezvoltarea unor valori precum: prietenie, spirit de echipa, corectitudine, curaj etc.

Saptamina Sportului Studentesc5

Autor: AILIESEI IOANA- LARISA, CRP, an II, gr.3

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: