Saptamana “Scoala altfel” 2016, la Teatrul Luceafarul

scena balului

Ca în fiecare an, săptămîna din calendarul școlar intitulată “Școala altfel” va umple pînă la refuz sălile Teatrului “Luceafărul”. Nu mai puțin de 16 reprezentații sunt programate în intervalul 18-24 aprilie.

Inclusiv ziua de luni, tradițională ca relache în toate instituțiile de spectacole din lume, are în program trei reprezentații. De fapt, trei spectacole pe zi va fi media obișnuită a săptămînii viitoare. Printre preferate se numără poveștile: Albă ca Zăpada, Harap Alb, Cartea junglei, Năzdrăvăniile lui PrepeleacPeștișorul de aur. Dar și cea mai recentă producție a instituției, Playing Shakespeare, o lecție despre “cum se face teatrul” pe baza câtorva fragmente celebre din piesele dramaturgului britanic de la a cărui dispariție se împlinesc pe 23 aprilie a.c., 400 de ani.

Astfel, un total de 16 reprezentații cu titlurile menționate vor fi susținute la orele dimineții și la matineu. Vor fi prezenți la spectacolele noastre copii, tineri, cadre didactice și părinți din Iași, Voinești, Dancu, Podirești, Focuri, Moșna, Slobozia, Lunca Cetățuii, Golăești, Vaslui, Tomești, Gura Humorului, Răducăneni, Popricani, Cogeasca, Mogoșești, Huși, Rediu, Pribești.

În jur de 7000 de spectatori se vor perinda prin cele două săli ale Teatrului “Luceafărul”, care vor avea un grad de ocupare de sută la sută.

PROGRAM

saptamana-altfel-2016-altfe

INFO

Teatrul pentru Copii şi Tineret „Luceafărul” Iaşi
Fondat: 1949, Finanţator: Consiliul Judeţean Iaşi

Str. Grigore Ureche nr. 5 Iaşi

Telefon: 0232-212662

E-mail: teatrul_luceafarul@yahoo.com

Web: www.luceafarul-theatre.ro‎

FB: www.facebook.com/teatrul.luceafaruliasi

PE ACEEASI TEMA:

Vrajitorul din Oz @Teatrul Luceafarul

”Frumoasa si bestia”, la Teatrul Luceafarul

”Privighetoarea” după Hans Christian Andersen, la Teatrul Luceafarul

Un pedagog de scoala noua @Teatrul Luceafarul Iasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Matching pentru ideea ta – Swimathon 2018

Turul Gourmand al Iasului

“Hai la teatru!”, pentru a XII-a oară

Expozitie personala Luigi Puiu

Scrie un comentariu: