Saptamina Nationala a Voluntariatului, 14-20 mai

Fundatia Serviciilor Sociale Bethany promoveaza voluntariatul ca valoare si resursa in comunitate inca de la infiintare. Face parte din strategia fundatiei noastre intarirea si promovarea conceptului de voluntariat la nivelul comunitatii iesene, iar evenimentele pe care le organizam pe tema voluntariatului sunt mijloace excelente de a atrage atentia comunitatii asupra muncii si implicarii voluntarilor in rezolvarea unor probleme grave cu care se confrunta comunitatea.

Saptamana Nationala a Voluntariatului este unul din cele mai importante evenimente pe plan local dedicate voluntariatului, care implica anual in organizare peste 500 de voluntari si parteneri din cele mai importante organizatii neguvernamentale iesene.

Saptamana Nationala a Voluntariatului este pentru noi o modalitate de motivare a voluntarilor care pot, in cadrul acestui amplu eveniment, sa aiba o imagine clara asupra activitatii de voluntariat, asupra nivelului la care sunt ei ca voluntari si, implicit, a nivelului organizatiei din care fac ei parte. Faptul ca stim ca in fiecare an F. S. S. Bethany organizeaza SNV constituie o motivatie in plus pentru voluntari in perfectionarea pregatirii lor. In alta ordine de idei, SNV-ul reprezinta un prilej de reafirmare a relatiei de colaborare dintre ADV Romania si F.S.S. Bethany in special, si intre organizatiile neguvernamentale, in general si o demonstratie excelenta a valorilor promovate de societatea civila. – Mihaela Munteanu, coordonator PR al ADV Romania

INFO

www.bethany.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: