Saptamana Restaurantelor la Iasi

Dupa rezultatele excelente ale primei editii (16-23 mai), organizata in Bucuresti, SAPTAMANA RESTAURANTELOR revine cu editia de toamna, in perioada 22-28 septembrie, atat in Capitala cat si in cateva din marile orase ale Romaniei, printre care si Iasul.

DESPRE

Saptamana Restaurantelor este un eveniment special cu oferte si discounturi (minimum 25%) organizat de Asociaţia Romania Culinara,  Top Hospitality si Star Chefs.

Prima editie romaneasca a Saptamanii Restaurantelor s-a desfasurat intre 16 si 23 mai, in Bucuresti, cu participarea a 40 dintre cele mai cunoscute restaurante. Acestea au atras peste 4.000 de clienti prin intermediul rezervarilor online (la care s-au adaugat si rezervarile telefonice), au generat vanzari totale de peste 50.000 euro, precum si o crestere a vanzarilor intre 20 si 40% fata de saptamanile anterioare, unele dintre restaurante fiind chiar ‘sold out’ pentru intreaga saptamana 16-23 mai.

Pe langa Bucuresti, de aceasta data Saptamana Restaurantelor ajunge si la Iași in perioada 22-28 septembrie, toti cei pasionati de gastronomie avand posibilitatea de a face rezervari incepand cu data de 17 septembrie. Lista finala a localurilor participante din Iași va fi anuntata zilele următoare.

INFO

www.romania-culinara.ro

www.facebook.com/Saptamana.Restaurantelor

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: