Saptamana Restaurantelor la Iasi

Dupa rezultatele excelente ale primei editii (16-23 mai), organizata in Bucuresti, SAPTAMANA RESTAURANTELOR revine cu editia de toamna, in perioada 22-28 septembrie, atat in Capitala cat si in cateva din marile orase ale Romaniei, printre care si Iasul.

DESPRE

Saptamana Restaurantelor este un eveniment special cu oferte si discounturi (minimum 25%) organizat de Asociaţia Romania Culinara,  Top Hospitality si Star Chefs.

Prima editie romaneasca a Saptamanii Restaurantelor s-a desfasurat intre 16 si 23 mai, in Bucuresti, cu participarea a 40 dintre cele mai cunoscute restaurante. Acestea au atras peste 4.000 de clienti prin intermediul rezervarilor online (la care s-au adaugat si rezervarile telefonice), au generat vanzari totale de peste 50.000 euro, precum si o crestere a vanzarilor intre 20 si 40% fata de saptamanile anterioare, unele dintre restaurante fiind chiar ‘sold out’ pentru intreaga saptamana 16-23 mai.

Pe langa Bucuresti, de aceasta data Saptamana Restaurantelor ajunge si la Iași in perioada 22-28 septembrie, toti cei pasionati de gastronomie avand posibilitatea de a face rezervari incepand cu data de 17 septembrie. Lista finala a localurilor participante din Iași va fi anuntata zilele următoare.

INFO

www.romania-culinara.ro

www.facebook.com/Saptamana.Restaurantelor

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Andra si Holograf la Carrefour ERA

Sărbătoarea liliacului și eveniment dedicat lui Alexandru Husar la Muzeul „Mihail Sadoveanu”

Destinatie de relaxare in prima zi de Paste la Palas si Iulius Mall

Program Cinema Ateneu: 25-26 aprilie 2019

Scrie un comentariu: