Săptămâna Psi

În perioada 22 -25 aprilie s-a desfăşurat  “Săptămâna Psi”, în incinta Librăriei Carturesti din Palas, evenimentul fiind la a treia editie. Participanţii au putut afla de la profesori universitari şi psihoterapeuţi mai multe lucruri despre psihoterapia, cât e ştiinţa si cât e protocol, cât e ştiinţa şi cât e credinţă, cât e diagnostic  pus la rece si cât e inţelegere caldă si umană.

Astfel, în cadrul evenimentelui  au vorbit: Bebe Mihaiescu despre universul sexual al copiilor; Maria Caluschi despre curozitate  şi modul în care putem readuce în fiecare dintre noi capacitatea de a explora şi de a fi din nou curioşi in conferinţa : “Curios? Cum să dai sens unei vieţi monotone”; Ion Dafinoiu despre anorexie, modalităţi prin care poate fi evitată şi tratată în conferinţa: “Anorexia. Criterii de diagnostic şi psihoterapie”.

Evenimentul “Săptămâna Psi”a fost organizat de Editura Trei şi gazduit de Librariile Carturesti  în Bucuresti, Cluj, Iasi, Timisoara, Brasov, Arad, Suceava  şi Constanta. În cadrul evenimentelor s-a acordat o reducere de 25%  la cărţile de psihologie de la Editura Trei, iar participanţii au avut  posibilitatea de a cere sfaturi şi lămuriri  de la specialişti din diverse domenii: de la cognitiv-comportamentală şi psihanaliză la pozitivă si experientială, de la tranzactională si rogersiana la ericksoniană şi logoterapie.

Autor: Tamaş Corneliu – Facultatea de Comunicare si Relatii Publice, Grupa 1, An II

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: