Săptămâna deliciilor din Alpi la Lidl

În perioada 23 – 29 septembrie, în magazinele Lidl poţi găsi preparate autentice din Elveţia, Austria şi Germania la preţuri avantajoase. Vino să descoperi bunătăţile aromate din cele trei ţări, pentru a pregăti pentru tine şi cei dragi mese copioase şi foarte gustoase.

Lidl desfăşoară în premieră Săptămâna deliciilor din Alpi. Nu rata ocazia să pătrunzi în lumea lui Heidi şi să guşti preparate specifice, care te vor transpune într-o lume de poveste. Alege crenvuştii în stil elveţian „Alpengut” la preţul de 7,99 lei, muştarul dulce tradiţional german „Winarom” la 2,99 lei, platoul aperitiv austriac „Alpengut” la doar 8,99 lei, brânza moale elveţiană ”Schüetzli” şi pregăteşte un prânz perfect pentru întreaga familie.

În plus, petrece în stil bavarez şi alege cârnaţii albi cu muştar dulce la doar 9,99 lei, cârnaţii afumaţi în diverse sortimente la 11,99 lei şi găluştele bavareze la doar 8,99 lei, toate marca „Alpengut”. Pe lângă acestea, pune pe masă un lichior de miere şi pere „Williams” sau unul de fructe şi nu uita să ţii la rece o butelie de bere nefiltrată sau pils „Grafenwalder” de 5 litri, pe care le găseşti acum la Lidl la doar 26,99 lei bucata.

Surprizele nu se opresc aici! Lasă-te răsfăţat de gustul fin şi rafinat al ciocolatei elveţiene „Schüetzli” şi încearcă delicioasa plăcintă germană de cartofi cu brânză sau prăjitura germană cu brânză. Pentru un desert special, poţi alege mixul pentru „clătite rupte” (Kaiserschmarrn) la preţul de 4,49 lei.

În această săptămână, cu fiecare vizită pe care o faci la Lidl, prospeţimea aerului de munte şi pajiştile întinse din Alpi se vor afla mai aproape de tine!

INFO

www.lidl.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: