Saptamana Asiatica la Lidl

Din 9 iunie, bucură-te de o incursiune în arta culinară asiatică. Timp de o săptămână, descoperă tainele bucătăriei orientale si lasă-te purtat către locurile fascinante în care gheisele, samuraii si legendele cu dragoni îsi au originea. În Săptămâna Asiatică la Lidl, savurează gustul si aromele autentice chinezesti, thailandeze, japoneze sau indiene si trăieste o experientă inedită.

Cu gama de produse „Vitasia” de la Lidl, vei reusi să deprinzi rapid si cu usurintă arta culinară asiatică. Bucură-te din plin de asocierile surprinzătoare ale celor patru gusturi fundamentale (dulce, iute, acru si sărat) si de texturile deosebite ale alimentelor care se îmbină în pregătirea felurilor de mâncare.

Fie că vrei să pregătesti retete specifice Chinei, Japoniei, Thailandei sau Indiei, în colectia „Vitasia” de la Lidl vei găsi produse reprezentative pentru toate cele patru tări. Porneste aventura culinară plină de arome exotice, descoperind secretele culinare ale bucătăriei chinezesti. Poti încerca acasă renumitele pachetele de primăvară (7.99 lei), puiul cu orez de diverse sortimente (9.99 lei), legumele pentru wok (4.99 lei), mugurii de bambus (4.99 lei) sau tăiteii cu ou pentru wok (3.99 lei). Foloseste sosul dulce acrisor (5.99 lei) sau pe cel condimentat Sambal Oelek (4.99 lei) si condimentele asiatice (6.99 lei) pentru a obtine gustul autentic. Pe lângă toate acestea, nu uita de fursecurile cu răvas (6.99 lei), care îti vor stârni cu sigurantă curiozitatea.

Apoi, continuă călătoria spre India si fii pregătit să gusti îndrăgitul preparat asiatic cremos, care contine lipii de grâu, sos Korma si condimente. La Lidl, vei găsi kit-ul pentru korma (11.99 lei) care te ajută să prepari rapid această retetă. În plus, încearcă nuggets de pui în stil indian (11.99 lei), preparatele indiene pentru wok (9.99 lei) si supa în stil asiatic (4.99 lei).

După ce ai descoperit combinatia extraordinară de arome si culori a bucătăriei indiene, este timpul să afli mai multe despre mâncarea thai. Înainte de toate, încearcă tăiteii thai cu sos (4.99 lei), apoi pregăteste frigăruii cu creveti în panadă de cocos (19.99 lei) – o gustare crocantă care se pregăteste rapid si simplu. Neapărat trebuie să gusti si sosurile thai (5.99 lei), pentru a simti pe deplin gustul autentic.

Dacă ai fost mereu fascinat de mâncarea traditională japoneză, acum este momentul să pregătesti acasă sushi, cu ajutorul kit-ului special (29.99 lei) din gama Vitasia. În plus, alege pasta de wasabi (5.99 lei), dressingul în stil japonez (7.99 lei), otetul din orez (6.99 lei) si multe alte ingrediente specifice. Alături de reteta pregătită, savurează lichiorul de flori de lotus (19.99 lei) – o băutură parfumată si rafinată.

La Lidl vei găsi si accesorii de gătit speciale pentru bucătăria orientală. Alege cutitul Asia (34.99 lei), tocătorul din bambus (39.99 lei) sau grill-ul teppan YakI (99.99 lei) – ideal pentru gătirea pestelui, a fructelor de mare sau a legumelor. De asemenea, dacă îti place mult să gătesti mâncăruri asiatice, iar prietenii tăi sunt mereu gata să accepte invitatia ta la o cină în stil oriental, atunci setul wok de 6 piese (159 lei) îti va fi cu sigurantă de folos – acesta îti permite să gătesti sase retete diferite concomitent.  Pentru servire, foloseste setul special de platouri pentru sushi (44.99 lei). Și bineînteles, nu uita de setul de masă cu betisoare chinezesti si tepuse (6.99 lei).

Cu Lidl, întreaga Asie o poti descoperi într-o singură săptămână, în perioada 9 – 15 iunie!

MAGAZINE LIDL IASI

  • Adresa: Str. Tabacului 7A; Str. Niceman 2; Str. Vasile Lupu 78; Str. Pantelimon Halipa 3C; Bd. Chimiei 2A; Str. Nicolina 2A
  • Program: L-S 7.30 – 22.00 / D: 8.00-18.00

INFO

www.lidl.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: