Saptamana altfel: 30 de elevi au descoperit cum se lucreaza la Palas Iasi

saptamana-altfel-palas-iasi-foto-1
Cum se lucrează într-o companie IT care creează website-uri, cum funcţionează sistemul de monitorizare video al ansamblului urbanistic din centrul oraşului, ce vestigii arheologice s-au descoperit în zonă sau cum se desfăşoară traficul în cea mai mare parcare subterană din România – acestea au fost doar câteva dintre aspectele descoperite la Palas, de aproximativ 30 de elevi de la Şcola Gimnazială „Ştefan Bârsănescu” din Iaşi.

Vizita elevilor de clasa a III-a a făcut parte din programul „Şcoala Altfel: Să ştii mai multe, să fii mai bun!” şi a fost organizată de ansamblul Palas şi United Business Center, din dorinţa de a sprijini activităţile educative.

Cei mici au fost deosebit de entuziaşti ca, timp de trei ore, să înveţe lucruri noi despre Palas şi să meargă în zone ale ansamblului mai puţin accesibile publicului larg. Pe lângă magazinele, parcul şi spaţiile de joacă atât de familiare lor, elevii au aflat că în ansamblul Palas lucrează peste 4.500 de persoane, mai bine de jumătate în clădirile de birouri. Vizita la compania IT OSF din United Business Center 4 a fost una dintre atracţiile principale ale periplului prin Palas. Copiii au avut ocazia să vadă biroul în care angajaţii companiei creează site-uri web, mulţi visând ca, peste ani, să lucreze într-un astfel de loc, dar s-au şi jucat în camera de relaxare a IT-iştilor.

saptamana-altfel-palas-iasi-foto-2saptamana-altfel-palas-iasi-foto-3

Totodată, elevii au aflat despre istoria zonei în care s-a dezvoltat ansamblul şi despre descoperirile arheologice realizate cu ocazia lucrărilor de construcţie. Şi centrul de monitorizare video al Palas, locul care permite asigurarea securităţii ansamblului 24 de ore din 24, precum şi vasta parcare subterană i-au uimit pe elevii isteţi şi curioşi.

Din experienţa „altfel” trăită la Palas nu au lipsit surprizele dulci, în food court, plimbările în caruselul din parc, dar şi aventura în labirintul Iepuraşului din Atriumul Palas Mall.

În săptămâna „Şcoala Altfel”, ansamblul Palas este vizitat de mii de elevi din Iaşi şi din judeţele limitrofe.

INFO

www.palasiasi.ro
pr@palasiasi.ro

PE ACEEASI TEMA:

Weekend aniversar la Palas Iasi

Iasul vazut de sus! Palas iti ofera premii la inaltime

Destinatie de relaxare in prima zi de Paste la Palas si Iulius Mall

Artisti din China, Mexic, Franta, Chile si Romania vor participa la LightUP Festival 2019

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Iași – se deschid înscrierile la atelierele gratuite de programare Fast SuperCoders

SOCIAL BIKING CHALLENGE

Teatru pentru insomniaci, la FITPTI 2019

O nouă sesiune de vânătoare de cărți la Iași, în pregătirea FILIT 2019

Scrie un comentariu: