SanoPass lansează abonamentele de fitness cu servicii medicale incluse

SanoPass, cea mai mare platformă care conectează, digitalizează și integrează servicii de prevenție medicală în România, anunță extinderea ofertei de servicii prin lansarea SanoPass FIT, un instrument prin care oferă beneficiarilor săi acces la o rețea vastă de săli de fitness, în mai multe orașe din țară, plus zeci de ore de antrenamente online. Abonamentele de fitness includ și acces la o rețea de peste 900 de clinici medicale.

În Iași utilizatorii pot accesa în acest moment nouă săli de fitness prin intermediul SanoPass FIT. Este vorba despre Centrul de recuperare Kineticfit, Club EnerGym, Endorfine Wellness, Enrgym 15, Metalmorphose Gym Antibiotice și Metalmorphose Gym Dacia, OneGym, Raf Gym și Weider Gym. Rețeaua acoperită este, însă, într-o creștere continuă.

SanoPass a reușit să atragă în rețea, într-un timp foarte scurt, peste 80 de cluburi de fitness. Obiectivul companiei pentru acest an este acela de a oferi utilizatorilor acces la 250 de locații. Printre operatorii de fitness parteneri în acest moment se numără cluburi individuale sau rețele precum Sweat Concept, 700 Fit Club, Ladyfit Gym, Neby Fitness sau StayFit Gym. SanoPass continuă procesul de extindere al rețelei de cluburi de profil și dorește ca, până la finalul anului, să motiveze peste două mii de persoane să aleagă mișcarea ca stil de viață.

SanoPass înseamnă acces la sănătate, iar un stil de viață activ este esențial în acest sens. Lansăm abonamentul SanoPass FIT pentru a oferi acces ușor la servicii medicale și o rețea de antrenori experimentați, pentru o abordare integrată a obiectivelor personale. SanoPass FIT permite acces nelimitat la săli de sport din București și alte orașe și libertatea de a alege dintr-o varietate de locații și tipuri de mișcare fizică, indiferent de nivelul de pregătire”, a declarat Andrei Vasile, Managing Partner SanoPass.

Serviciul SanoPass FIT poate fi achiziționat în cadrul unui abonament cu plată lunară sau integrală pe 12 luni, cu servicii medicale incluse.

Am decis crearea unui produs unic și inovator, respectiv abonamentul la fitness care include și acces la o vastă rețea de medici. Credem în puterea acestui produs, dar mai ales în faptul că motivația cea mai puternică pentru a deveni activ este menținerea sau îmbunătățirea stării de sănătate. Am creat un pachet atractiv de lansare, astfel încât, costul sau ușurința în accesarea serviciilor, nu mai pot fi invocate ca argumente pentru a nu face sport și a nu schimba chiar azi stilul de viață în unul sănătos!”, a declarat Delia Iliasa, Managing Partner SanoPass.

Primii două sute de utilizatori pot achiziționa acest pachet cu acces nelimitat la rețeaua SanoPass FIT, plus servicii de medicină generală, internă și telemedicină, la un preț garantat de doar 1.299 de lei pe an, echivalentul a 108 lei pe lună. De asemenea, alte 800 de abonamente pot fi achiziționate pentru 1.499 de lei pe an, echivalentul a 125 de lei pe lună.

Punerea la dispoziția utilizatorilor SanoPass a unei rețele de săli de fitness a fost unul dintre principalele obiective ale companiei pentru anul acesta, alături de extinderea internațională, creșterea numărului de clinici partenere, integrarea unor soluții de inteligență artificială și crearea de soluții personalizate de nutriție.

Aplicația SanoPass are peste 20.000 utilizatori și oferă acces la o rețea națională de 900 de clinici partenere și 80 de săli de fitness. Abonamentele SanoPass conțin servicii de medicina muncii, consultații, investigații, analize medicale, stomatologie, nutriție, psihologie, fizioterapie, imagistică avansată, dar și fitness și aerobic. Pe lângă acestea, platforma oferă acces la asigurători, farmacie online și Telemedicină non-stop.

INFO

SanoPass

sanopass.ro

www.facebook.com/SanoPass

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: