Sănătatea are prioritate la Palas: cursuri de prim ajutor, centru de informare și vaccinare anti-COVID-19

Sănătatea este cel mai important lucru și trebuie să avem grijă de ea, mai ales în această perioadă, dacă vrem să ne fie bine atât nouă, cât și celor dragi. La Palas ai la dispoziție o serie de facilități medicale ce te vor ajuta să previi problemele de sănătate. Astfel, te poți informa în legătură cu vaccinarea împotriva COVID-19 și imuniza la centrul de vaccinare din Palas. În plus, ai posibilitatea să îți verifici starea de sănătate la Maratonul Sanitar desfășurat de Serviciul Voluntar de Ambulanță Iași.

Sursele oficiale și cadrele medicale reprezintă cele mai sigure forme de informare în ceea ce privește sănătatea. Până pe 19 decembrie 2021, în fiecare sâmbătă și duminică, între orele 11:00-19:00, pe esplanada de la intrarea principală în Palas Mall dinspre Palatul Culturii poți afla informații de specialitate cu privire la vaccinarea împotriva COVID-19. Aici, vei discuta cu studenții Universității de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” din Iași (UMF), prezenți la punctul de informare, care îți vor răspunde la întrebări.

UMF Iași s-a implicat de la început atât în promovarea campaniei de vaccinare, cât și în procesul de vaccinare propriu-zis, iar studenții și rezidenții noștri au lucrat de la începutul pandemiei ca voluntari în lupta anti-COVID-19, oferind un exemplu de responsabilitate socială și simț civic. Mă bucur că au ales să se alăture campaniei de informare inițiată de Compania IULIUS și sper să convingă cât mai mulți ieșeni că vaccinul le poate salva viața.”, a declarat prof. univ. dr. Viorel Scripcariu, rectorul Universității de Medicină și Farmacie „Grigore. T. Popa” din Iași.

Dacă întrebările tale și-au găsit răspuns și te-ai hotărât să te vaccinezi împotriva COVID-19, vino în Palas Mall, în galeria Auchan, la nivelul -2 și „Sus mâneca pentru viitor! Imunizează-te prin vaccinare!”! Centrul de vaccinare este deschis între orele 9:00-21:00, iar accesul este permis fără certificat verde sau test, fiind nevoie doar de buletin. Persoanele de altă naționalitate, care locuiesc în România, trebuie să prezinte un document care să conțină CNP-ul. De asemenea, se pot imuniza și copiii cu vârsta de până la 12 ani, iar vaccinul utilizat atât pentru adulți, cât și pentru cei mici, este BioNTech Pfizer. Accesul către centru se face pe la intrarea Auchan.

Serviciul Voluntar de Ambulanță Iași organizează „Maratonul Sanitar” la Palas, unde îți sunt puse la dispoziție diverse servicii medicale. Până pe data de 19 decembrie 2021, de vineri până duminică, între orele 10:00-18:00, poți veni în zona Pizza Hut, pentru a-ți verifica pulsul, saturația arterială, glicemia și inima printr-o monitorizare EKG. Toate aceste servicii îți sunt disponibile în schimbul unei donații minime și vei fi înscris automat într-o tombolă ce are loc la fiecare sfârșit de weekend. Poți primi kit-uri pentru protejarea împotriva virusului, un curs de prim ajutor pentru tine și un prieten, pulsoximetru sau o trusă minimă de urgență. Premiile celor mici constau într-un un set de doctor pentru copii, dar și un kit împotriva COVID-19.

INFO

Palas Mall

Str. Palas 7A, Iasi

Webwww.palasmall.ro

FBfacebook.com/palasiasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: