Samsung lansează cea mai subţire tabletă din lume

GalTab_Thumb

Samsung a anunţat lansarea gamei flagship a tabletelor Galaxy Tab S2, care este şi cea mai subţire tabletă din lume, mai subţire decât iPad Air 2, Sony Xperia Z4 Tablet sau Dell Venue 8 7000, anunţă Noobz.ro.

Compania sud-coreeană a precizat că noile tablete vor fi disponibile începând cu luna august, dar nu au vorbit despre preţ.

Ambele modele Samsung au ramă de metal de numai 5,6 mm grosime, în vreme ce modelele de la  Apple, Sony şi Dell aveau o grosime de 6,1 mm.

Luând exemplu de la modele iPad, Galaxy Tab S2 are integrat un scanner de amprente. Comparativ cu Galaxy Tab S 10.5 şi 8.4, noile tablete au un ecran mai mic, un model având o dimensiune a ecranului de 9.7 inch, iar al doilea de 8 inch. Modelul precedent cântărea 389 grame, iar cel nou cântăreşte numai 265 grame, ceea ce face ca dispozitivul să fie cel mai uşor din categoria sa.

Ambele modele au procesor octa-core Samsung Exynos 7420 pe 64 biţi , alături de o memorie de 3GB RAM. Utilizatorii pot insera un card microSD cu o capacitate de până la 128GB. Tabletele vin cu o memorie internă de stocare de 32GB şi 64GB. De asemenea, au o cameră principală de 8 megapixeli şi o cameră frontală de 2.1 megapixeli.

In plus, Galaxy Tab S2 oferă multitasking, permiţând utilizatorilor să vizualizeze şi să ruleze simultan două aplicaţii. Cu Pop-up, utilizatorii pot naviga cu uşurinţă între mai multe aplicaţii simultane. Galaxy Tab S2 oferă de asemenea o structură de stocare îmbunătăţită care face localizarea fisierelor mai simplă decât oricând.

Galaxy Tab S2 va oferi o mobilitate de neegalat, pentru a multumi  şi utilizatorii care caută o productivitate mărită. Tableta vine pre-incărcată cu Microsoft Office Solutions pentru  citire şi editare de documente, in timp ce puteţi stoca până la 100 GB de fisiere in cloud via One Drive, timp de doi, gratuit. De asemenea, este compatibilă cu Book Cover Keyboard care promite acelaşi confort la introducerea de date precum o tastatură clasică pentru PC.

Sursa: noobz.ro; SamsungTomorrow

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: