Samsung Galaxy Note 4 si Galaxy Note Edge aduse in Romania, in premiera de QuickMobile

galaxy-note-edge-4

QuickMobile stabileste o noua premiera in domeniul telecom din Romania, Samsung Galaxy Note 4 si Samsung Galaxy Note Edge, cele mai revolutionare telefoane lansate de Samsung vor fi livrate in Romania pentru prima data in magazinele QuickMobile. Cele doua modele inovative vor fi disponibile din luna octombrie, chiar inainte de lansarea oficiala programata de Samsung pentru Europa. Preturile pentru Samsung Galaxy Note 4 pornesc de la 3.499 de lei, iar pentru Samsung Galaxy Note Edge de la 3.999 de lei.

QuickMobile a lansat si o campanie de pre-comanda pe www.QuickMobile.ro si in toate magazinele din tara pentru Samsung Galaxy Note 4 si Samsung Galaxy Note Edge.

Anuntate oficial de producatorul sud-coreean la inceputul lunii septembrie la Berlin, Samsung Galaxy Note Edge si Samsung Galaxy Note 4 revolutioneaza din punct de vedere al inovatiei piata smartphone-urile din intreaga lume.

Samsung Galaxy Note Edge introduce pe piata telefoanelor mobile display-ul curbat. Acesta acopera inclusiv latura dreapta a terminalului si functioneaza independent de ecranul principal. Partea curbata este dedicata in principal afisarii notificarilor sau accesarii unor aplicatii ce pot fi personalizate in functie de utilizator. Ecranul de 5,6 inch are o rezolutie de 1.600 x 2.560 pixeli.

Din punct de vedere hardware cel mai inovativ telefon al celor de la Samsung are un procesor Snapdragon 805, 3GB RAM si este echipat cu o camera de 16 MP.

Galaxy Note Edge va putea fi achizitionat in premiera din magazinul QuickMobile la un pret de 3.999 de lei pentru versiune de 32 GB si 4.499 de lei pentru cea de 64 GB.

Al doilea telefon lansat de Samsung, Galaxy Note 4 este cel putin la fel de interesant. Ecranul de 5,7 inch cu rezolutie Quad HD (2.560 x 1.440 pixeli) este identic ca dimensiune cu cel al predecesorului sau insa are o densitate a pixelilor de 515 ppi fata de 386 ppi cat oferea Note 3. Schimbarea se traduce printr-un ecran mult mai clar si cu coluri mai vii.

Autonomia Samsung Galaxy Note 4 este si ea cu 7,5% mai mare fata de cea a Note 3. De la 0 la 50% se va incarca in doar 30 de minute. Camera foto principala de 16 MP cu care este echipat Galaxy Note 4 are stabilizator optic de imagine si autofocus. Camera frontala de 3,7 MP va oferi insa un unghi wide de fotografiere de pana la 120 de grade. Samsung Galaxy Note 4 are o memorie de 3GB RAM si un spatiu de stocare de 32GB.

QuickMobile aduce in premiera in Romania trei versiuni ale Samsung Galaxy Note 4: Charcoal Black, Frosh White si Blossom Pink. Pretul este de 3.499 de lei, iar listele de pre-comanda au fost deja deschise.

QuickMobile continua astfel traditia de a livra pentru prima data in Romania cele mai noi modele de telefoane mobile aparute in lume. De aici vor pleca pe 19 septembrie si primele iPhone 6 si iPhone 6 Plus, in acelasi timp cu cele din Statele Unite.

Despre QuickMobile: Lansat in martie 2005, QuickMobile s-a diferentiat in scurt timp ca unul dintre cei mai importanti retaileri de IT&C din mediul online in Romania. Portofoliul de afaceri al QuickMobile este completat de o retea de puncte de vanzare in cele mai importante centre comerciale din tara, concepute ca magazine cu acces de 360°.

In tot acest timp, brandul QuickMobile a devenit un reper de succes, crescand ca notorietate si cifra de afaceri de la an la an. Ca dovada, QuickMobile a devenit o rampa de lansare si un partener de incredere pentru marci de notorietate mondiala. Portofoliul nostru de produse se poate mandri la ora actuala cu peste 150 de branduri printre care se numara Jean Paul Gaultier, Guess, Kenzo, Moschino, Karl Lagerfeld, Hello Kitty, Mini Cooper, Ferrari si altii.

INFO

http://www.quickmobile.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: