Samsung anunta tableta de 12,2 inch, Galaxy Note Pro si noi modele Tab Pro

Patru noi modele de tablete vor fi disponibile, pentru inceput in Statele Unite, incepand cu data de 13 februarie, anul curent. Samsung a prezentat noua linie de tablete la CES, insa anunta disponibilitatea lor si pretul noilor modele abia acum. Precomenzile au inceput de curand si pe unele site-uri de vanzari online.

Cel mai mare model – atat la propriu cat si la figurat – este cel de 12,2 inch, Galaxy Note Pro (in imagine). Tableta a aparut la vanzare pe Office Deppot la un pret (piperat) de 849,99 USD. Acesta este pretul oficial pentru varianta de 64 GB, Samsung oferind si o varianta de 32 GB la pretul de 749, 99 USD. In comparatie cu linia de tablete Galaxy Tab Pro, Note Pro include Samsung Pen, care va permite sa utilizati caracteristici speciale cum ar fi transformarea in text a scrierii de mana, Air Command si Pen Window.

Daca nu ai nevoie de S Pen, dar vrei o tableta cu un ecran mare, poti economisi 100-200 USD cumparand varianta de 12,2 inch Galaxy Tab Pro cu 649,99 USD. Ca si Note Pro, tableta are un ecran cu rezolutia de 2560×1600 pixeli si 3 GB RAM.  Ambele ofera un mod Multi Window care iti permite sa folosesti pana la patru aplicatii in acelasi timp. Singura problema este ca varianta Tab Pro de 12,2 inch nu va fi disponibila pana in luna martie.

Tab Pro 10.1

Celelalte doua modele Tab Pro vor fi disponibile din 13 Februarie. Acestea nu ofera modul Multi Window sau S Pen, insa au multe dintre optiunile high-end prezente pe celalat model. Tableta Tab Pro de 10.1 inch costa 499,99 USD (varianta cu 16 GB capacitate de stocare) iar modelul de 8,4 inch va costa 399,99 USD. Ambele au ecran de 2560×1600 pixeli ambalati intr-un ecran de dimensiuni mai mici.


Preturile sunt destul de mari comparate cu cele ale competitiei – tableta Google Nexus sau Kindle Fire –  dar aproximativ egale cu cele ale iPad-urilor . Sursa: gigaom.com

INFO

samsungmobileuspress.com

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: