Astazi, se sting luminile la Iulius si Palas Mall

Şi în acest an, ansamblul Palas şi Iulius Mall Iaşi se alătură iniţiativei internaţionale de protejare a mediului prin stingerea luminilor – „Ora Pământului”.

Sâmbătă, 24 martie 2018, timp de o oră, de la 20.30 la 21.30, la Palas vor fi stinse 65% din luminile de exterior și 33% din cele de interior. Și magazinele Zara, Massimo Dutti, Pull and Bear, Stadivarius, Bershka și Oysho se vor alătura inițiativei și vor închide iluminatul în vitrinele de prezentare.

În acelaşi interval orar, la Iulius Mall vor fi oprite proiectoarele de la intrarea principală, cele din zona Piaţetei Carrefour şi cele din zona peretelui – cascadă, precum și iluminatul perimetral, compus din reflectoarele de pe pereții exteriori ai clădirii.

Acţiunea se va desfăşura în toate cele cinci mall-uri din reţeaua naţională a companiei IULIUS.

În fiecare an, milioane de oameni, instituții și companii, din peste 180 de țări, sting luminile timp de o oră, alăturându-se celui mai mare eveniment de mediu din istorie – Earth Hour. Îndemnul este lansat de World Wide Fund for Nature, organizația care a inițiat mișcarea în anul 2007, răspândind un mesaj puternic privind impactul negativ pe care viața de zi cu zi îl are asupra planetei și asupra resurselor naturale.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: