SALVAVIE – curs de prim-ajutor pentru copii 0-1 an

Acesta este un program destinat parintilor care au copii cu varste cuprinse intre 0 si 1 an si celor care asteapta sa apara un bebe in viata lor. SALVAVIE este creat pentru aceia dintre noi care pretuiesc fiecare clipa alaturi de micutul nostru si pentru cei care stiu ca o zi care trece nu se mai intoarce niciodata in viata noastra.

Copilul nostru va avea o singura data in viata lui varsta de sase luni,trei saptamani si doua zile iar noi am ales sa ne bucuram cu cea mai mare intensitate de acea zi unica pentru familia noastra!

Daca te regasesti in randurile de mai sus te invitam sa participi duminica, 7 aprilie 2013, ora 10:00 la programul educativ pentru parinti intitulat SALVAVIE. Acesta va avea loc la Cabinetul de psihoterapie Willing, Str. Petru Poni, nr. 1 bis, etajul II, Iasi.

  • “Cum sa fii parintele unui sugar?”

Workshop sustinut de Ana-Aurelia Baianu,psihoterapeut.

Workshop interactiv in care veti afla totul despre evolutia rapida si uluitoare a psihicului copilului pana la varsta de un an. Trebuie sa inveti cepoate sa faca micutul tau pentru ca tu,parintele lui,sa il stimulezi mereu. Este esential sa stii cat poate face astfel incat sa il provoci in fiecare zi sa isi depaseasca putin cate putin limitele. In a doua parte a calatoriei va invitam in lumea nostima si captivanta a jocului. Stiati ca exista activitati educative special concepute pentru stimularea si spre amuzamentul nou-nascutilor? Vineri va veti imbogati repertoriul de jocuri pentru micuti.

  • “Cum sa salvezi viata copilului tau?”

Workshop condus de Roxana Munteanu,expert si formator de prim-ajutor.

Workshop unic in Iasi pe tema acordarii primului ajutor copiilor cu varste cuprinse intre 0 si 1 an in situatii riscante si neprevazute.Interventiile urgente sunt mult diferite pentru micile fiinte pe care tocmai le-am zamislit. Este momentul sa distrugem miturile si sa incetam testarea lor pe corpurile copiilor nostri! Veti avea ocazia sa exersati manevre si sa realizati aplicatii practice. O intalnire ce promite multa veselie si o detensionare semnificativa stiind ca incepand cu aceasta clipa veti fi mult mai siguri pe deciziile voastre.

INSCRIERI

Inscrieri la telefon 0758512043 si prin e-mail la office@willing.ro.

INFO

Cabinetul de psihoterapie Willing

Adresa: Str. Petru Poni nr. 1 bis, etajul II, Iasi

Telefon: 0758512043

E-mail: office@willing.ro

willing.ro/salvavie/

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: